Zondige gedachten

Redactie Refoweb / 1 reactie

24-08-2020, 10:51

Vraag

Ik krijg gedachten die ik niet wil, vooral 's morgens. Ik las laatst bij een Bijbelstudie over Romeinen dat de schrijver er ook last van had en tot de Heere God riep: “Heere ben ik dat?” Niet stelen, niet vloeken dat lukt wel, maar dan komen zondige gedachten die ik niet wil. Hoe ga ik hiermee om?


Antwoord

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2358 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
CorsdeKort
31-08-2020 / 23:23
Jij bent de portier. Als een slechte gedachte opkomt (zich bij de deur aanmeld) dan is de portier niet slecht. Jij kunt, als portier NEE zeggen en de deur van je hart gesloten houden en zo blijf je rein. Want is geen zonde. Er bewust aan toegeven wel. Lees Jac 1 !!

Terug in de tijd

Soms hoor je of lees je dat iemand tegen de Heilige Geest of tegen God de Vader gezondigd heeft, wat bedoelt men hiermee? Als een mens zondigt, is het toch altijd tegen een drieënig God?
Geen reacties
24-08-2003
Mag je scheiden als je wel als gelovigen in de kerk getrouwd bent maar wanneer je partner in de loop van het huwelijk het geloof vaarwel zegt, zich ergert aan christelijke gebruiken en wekelijks comme...
2 reacties
24-08-2016
In de Bijbel lees ik dat er na de eindtijd een nieuw Jeruzalem komt. Hoe kunnen alle mensen hier wonen? Ook staan er afmetingen van dat nieuwe Jeruzalem (144x144 kilometer?). Hoe moeten we dit opvatte...
Geen reacties
24-08-2003
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering