Ongerust

Redactie Refoweb / Geen reacties

12-08-2020, 14:15

Vraag

Ik ben een vrouw van 22 en ben erg ongerust. Ik slik vanaf mijn 18e de pil i.v.m. hevig bloedverlies. Sinds een tijd heb ik een relatie. Nu zijn we gisteren wat te ver gegaan. Enz. Ik wil graag snel antwoord.


Antwoord

Beste vraagsteller. Voor een snel antwoord moet je bij je eigen dokter zijn. Een kort telefoontje naar zijn/haar assistente en je hebt binnen een paar seconden antwoord op je vraag. Overigens... als dit soort gebeurtenissen je ongerust maken, is het dan wel verstandig om zo ver te gaan in je relatie?

Lees ook:

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2356 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Een vraag aan een dominee die dogmatisch gezien niet gelooft dat God wil dat iedereen zalig wordt. Hoe legt u Ezechiël 18:32 en 33:11 uit overeenkomstig de leer dat God niet wil dat allen zalig worden...
Geen reacties
11-08-2022
Hetgeen in Maria ontvangen is, dat is uit den Heilige Geest (Matt. 1:21). Heeft u er een mening over of daar eicellen van Maria bij betrokken zijn geweest of niet?
Geen reacties
11-08-2021
Ik had God losgelaten, maar God mij gelukkig niet. Ik heb inmiddels belijdenis gedaan en moet er niet aan denken dat ik niet zou weten dat God er voor mij is! Mijn man is hier helemaal niet blij mee. ...
4 reacties
11-08-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering