Waarom klagen als God bij ons is?

NET Foundation (ingezonden artikel) / geen reacties

19-12-2022, 09:57

'Waarom klagen als God bij ons is?' Dit is de inhoud van het lied dat zondags in de dienst in Havana, waar wij aanwezig waren, gezongen werd. Dit wordt gezongen door mensen die het aan den lijve ervaren bijna niets te hebben. Eten is op de bon, producten zijn schaars, winkels hebben lege schappen. En dat terwijl Cuba een aantal decennia terug een welvarend land was. Wij bemoedigen de christenen in Cuba. Maar met dit zingen bemoedigen ze ons ook.

Lees hieronder de blogs van NET Foundation over Cuba.

ADVERTORIAL

De leukste vacatures in het onderwijs

CNS Putten bruist. Samenbouwen wij aan het onderwijs van morgen, samen groeien wij. Want samen groeien verbindt. Wil jij met ons meegroeien? Dat kan! Want wij hebben nog een aantal vacatures en gemotiveerde en ondernemende onderwijsprofessionals kunnen wij goed gebruiken.

Meer info...

De leukste vacatures in het onderwijs

 
 
   
 
 

 

 
 
 
 
 

In het land van Fidel Castro

In de speelgoedwinkel liggen alleen twee surfborden, een rubiks kubus en een paar pennen. Maar stuk voor stuk zijn ze niet te betalen.

Lees verder
 
 
 
 

Waarom klagen als God bij ons is?

Wat een zegen dat er in Cuba weer diensten gehouden worden. In de tijd van Fidel Castro was dat onmogelijk. Hoewel dit kerkgebouw in puin ligt, gaat Gods werk gewoon door.

Lees verder
 
 
 

'God heeft alles in handen. Waarom zou ik wanhopen? God heeft alles in handen. Waarom zou ik bang zijn? God heeft alles in handen. Waarom zou ik Hem in twijfel trekken?' Een paar zinnen uit het prachtige lied dat we in de kerkdienst in Cuba zongen.

Bekijk en beluister het lied hieronder. (Klik op de foto.)

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

Annemarie van Kranenburg operationeel directeur

Op 1 november is Annemarie van Kranenburg begonnen als operationeel directeur. Zij zal de dagelijkse leiding van de interne organisatie op zich nemen. Raymond Warnaar zal zich, als missionair directeur, meer gaan richten op het wereldwijde werkveld.

Lees het uitgebreide artikel hieronder. (Klik op de foto.)

 
 
 
 
 
 

Steunt u ons werk?

NET Foundation benut digitale middelen en kan daardoor, samen met lokale partners, Bijbelse toerusting beschikbaar maken. Online onderwijs biedt nieuwe en grote mogelijkheden, juist in moeilijk toegankelijke landen! Maakt u dit mede mogelijk?

U kunt ons werk ondersteunen met uw gebed of met een gift. Ook komen wij graag voorlichting geven over ons werk op uw school of vereniging. We denken graag mee als u een actie wilt organiseren. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op onze website.

We zetten ons graag samen met u in voor de voortgang van het Evangelie in gebieden waar dat hard nodig is!

 
 
 
 
 
DONEER
 
 
 
 
 
NET Foundation (ingezonden artikel) op 19-12-2022, 09:57
geen reacties

Meer nieuws

Refoweb is van start gegaan met een nieuwe serie (de vierde inmiddels) van 'Pastorie online', de radioversie van de vrag...
geen reacties
12-12-2022
Sinds begin november 2022 is er een zogenoemde ‘Wetenschapsbijbel’ verkrijgbaar. Een NBV21 Bijbel met 300 bijdragen over...
1 reactie
02-12-2022
De video ‘Meisje helpt dominee preek uitleggen’ ging de afgelopen week viraal over het internet. De beeldende uitleg van...
2 reacties
14-11-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering