Pastorie online - serie 4

Refoweb / Geen reacties

12-12-2022, 13:21

Refoweb is van start gegaan met een nieuwe serie (de vierde inmiddels) van 'Pastorie online', de radioversie van de vragenrubriek. De uitzendingen kun je iedere zaterdagavond van 21-22 uur beluisteren via reformatorischeomroep.nl (RO1) of via de app van de RO.

'Pastorie online' is een programma waarin een panellid van de vragenrubriek te gast is die zijn/haar antwoorden rond een bepaald thema bespreekt. Drie series van 12 afleveringen zijn eerder uitgezonden. Een deel daarvan kun je op ons YouTube-kanaal bekijken (like en abonneer!). Alles terugluisteren kan als donateur van de RO.

ADVERTORIAL

Familiedagen - 17, 18 & 19 oktober

Familiedagen 2023 in Evenementenhal Gorinchem belooft een geweldige ervaring te worden voor gezinnen in de herfstvakantie. We hebben een indrukwekkend programma samengesteld, vol met leuke en educatieve activiteiten voor alle leeftijden.

Meer informatie...

Familiedagen - 17, 18 & 19 oktober

In aflevering 1 is dominee Simons te gast. De PKN-predikant uit Valburg is al vanaf 2006 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 144 antwoorden af op vragen van bezoekers.


 

In deel 2 schuift dominee van der Wal aan in de studio. De CGK-voorganger uit Aalten is al vanaf 2017 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 33 antwoorden af op vragen van bezoekers.


 

In uitzending 3 is Alie Hoek aanwezig als panellid. De arts, spreker, schrijver en domineesvrouw neemt vanaf 2001 deel aan de vragenrubriek van Refoweb.nl en leverde inmiddels 927 (!!) antwoorden af op vragen van bezoekers.


 

In aflevering 4 van 'Pastorie online' is ds. van Vugt te gast om enkele van zijn antwoorden uit de vragenrubriek van Refoweb te bespreken. De predikant uit Waddinxveen is vanaf 2020 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 11 antwoorden af op vragen van bezoekers.


 

In deel 5 zien en horen we ds. van den Brink . De emeritus-predikant uit Apeldoorn is vanaf 2020 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 163 antwoorden af op vragen van bezoekers. Meer dan 40 daarvan kwamen naar aanleiding van de spraakmakende lezing 'Het evangelie zonder kleine lettertjes'. Enkele daarvan worden hier besproken.

 

In uitzending 6 is panellid Els van Dijk. De voormalig directeur van de Evangelische Hogeschool en tegenwoordig spreker, coach en auteur schreef al ruim 200 antwoorden voor de vragenrubriek van Refoweb.

 

In deel 7 ontvingen we dominee Buijs uit Nunspeet in de studio. De CGK-voorganger  is al ruim 20 jaar actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 188 antwoorden af op vragen van bezoekers.

 

In aflevering 8  van 'Pastorie online' is ds. A.A. Egas te gast om enkele van zijn antwoorden uit de vragenrubriek van Refoweb te bespreken. De CGK-predikant uit Damwoude is vanaf 2007 actief als panellid op Refoweb.nl en gaf inmiddels 81 antwoorden.


In nummer 9  van 'Pastorie online' is dominee C. Budding te gast om te spreken over het onderwerp 'Een klap verdiend maar een kus gekregen'. De PKN-predikant uit Goudswaard is al vanaf 2018 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 23 antwoorden af op vragen van bezoekers.

 

In aflevering 10 (serie 4) van 'Pastorie online' is ds. Van den Brink te gast om enkele van zijn antwoorden uit de vragenrubriek van Refoweb te bespreken. De emeritus-predikant uit Apeldoorn is vanaf 2011 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 170 antwoorden af op vragen van bezoekers. Meer dan 40 daarvan kwamen naar aanleiding van de spraakmakende lezing 'Het evangelie zonder kleine lettertjes' die hij gaf voor Geloofstoerusting.

 

In aflevering 11 (serie 4) van 'Pastorie online' is dominee Simons aanwezig in de studio. De dominee van de hervormde gemeente Valburg-Homoet is sinds 2006 panellid van Refoweb.nl en gaf al 144 antwoorden aan bezoekers van de site.

 

In de laatste aflevering van deze serie is ds. Kot te gast om te spreken over het thema 'Verzoening door volkomen voldoening'. We bespreken enkele van zijn antwoorden over uit de vragenrubriek van Refoweb. De predikant van de Vrije Hervormde Gemeente Huizen is al vanaf het begin van de vragenrubriek in 2002 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 67 antwoorden af op vragen van bezoekers.

Refoweb op 12-12-2022, 13:21
Geen reacties

Meer nieuws

Sinds begin november 2022 is er een zogenoemde ‘Wetenschapsbijbel’ verkrijgbaar. Een NBV21 Bijbel met 300 bijdragen over geloof, cultuur en wetenschap. Deze Wetenschapsbijbel is niet te vergelijken me...
1 reactie
02-12-2022
De video ‘Meisje helpt dominee preek uitleggen’ ging de afgelopen week viraal over het internet. De beeldende uitleg van dominee Treur van de ontdekking die Maarten Luther deed (“God die afdaalt uit d...
2 reacties
14-11-2022
Vergeet Halloween. 31 oktober is Hervormingsdag! In het jaar 1517, ruim 500 jaar geleden, spijkerde Maarten Luther 95 stellingen op de deur van de slotkapel te Wittenberg. Hieronder de film 'Luther' o...
Geen reacties
31-10-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering