Familiedagen 2023: Hét uitje voor het gezin in de herfstvakantie

Familiedagen (ingezonden artikel) / 4 reacties

02-10-2023, 08:39

De herfst staat weer voor de deur, en dat betekent dat het tijd is voor een van de meest geliefde familie-evenementen van het jaar: Familiedagen 2023! Ook dit jaar zal de Evenementenhal in Gorinchem bruisen van activiteiten voor jong en oud. Met een uitgebreid programma, leuke exposanten, een nieuw huwelijk en gezinsplein, en een podiumprogramma om van te genieten, belooft Familiedagen 2023 een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin.


Het uitgebreide programma

Familiedagen 2023 heeft dit jaar weer een indrukwekkend programma samengesteld, vol met leuke en educatieve activiteiten voor alle leeftijden. Van interactieve workshops tot spannende spelletjes en demonstraties, er is voor ieder wat wils. De kleintjes kunnen genieten van knutselactiviteiten en speciale voorstellingen, terwijl de tieners zich kunnen uitleven in uitdagende spellen. Ouders zullen ook niet teleurgesteld worden met informatieve lezingen in het kennislokaal.

Geniet van de muzikale klanken

Een hoogtepunt van Familiedagen 2023 is het muziekprogramma, dat de bezoekers zal trakteren op een reeks boeiende optredens. Van verschillende koren tot een kindershow van Fien en Teun. Enkele van de koren die aanwezig zullen zijn, zijn Verenigde Veluwsekoren o.l.v. Leander van der Steen, Urker mannenkwartet o.lv. Gerwin van der Plaats, Familie Ploeg o.l.v Cor Ploeg en Mannenkoor Excelsior Hndri Ido Ambacht o.l.v. Ilona van Grondelle-de Keviet. Het is de perfecte gelegenheid om even te gaan zitten, te ontspannen en te genieten.

Uitgebreid aanbod aan exposanten

Met een breed scala aan exposanten die producten en diensten aanbieden die relevant zijn voor gezinnen, is er volop gelegenheid om te winkelen en informatie in te winnen. Van kleding en speelgoed tot vakantieaanbiedingen en huis accessoires, de exposanten zullen zeker aan de behoeften van alle bezoekers voldoen.

Familiedagen 2023 in Evenementenhal Gorinchem belooft op 17, 18 en 19 oktober een geweldige ervaring te worden voor gezinnen in de herfstvakantie. Met een uitgebreid programma vol activiteiten voor alle leeftijden, een boeiend podiumprogramma, het nieuwe Huwelijk en Gezinsplein en een breed scala aan exposanten, is er geen betere manier om met het gezin door te brengen. Koop je kaartje vandaag nog via de website van Familiedagen.

Familiedagen (ingezonden artikel) op 02-10-2023, 08:39
4 reacties
Droppie
02-10-2023 / 12:44
En de prijs ook leuk voor arme gezinnen
Prisma23
19-10-2023 / 09:28
@Droppie, prijs in echt wel een punt. Wij kwamen er gelukkig thuis net op tijd achter dat je toegangskaarten moet kopen van 17,50 pp (volwassenen). Dat is aardig wat. En wij vinden het vreemd om te moeten betalen om een winkel binnen te stappen. Dus maar thuis gebleven.
Sambalbij
19-10-2023 / 12:36
Ik wilde onlangs een dierenwinkel binnenstappen (Artis, meen ik) en daar haalden ze het in hun hoofd om me een entreebewijs te vragen. Ik ben subiet omgekeerd.
Prisma23
19-10-2023 / 21:26
@Sambalbij. De knuffeldieren van Artis kan je ook via de webwinkel kopen, dus zonder kaartje. Als je aapjes wil kijken, en niet kopen dus, moet je inderdaad een kaartje kopen.

Meer nieuws

Dit najaar hoopt de stichting Hart van Homo’s met twee nieuwe initiatieven te komen: een avond voor ouders (op 16 november) en een kring voor oudere jongeren die ervoor gekozen hebben om single te bli...
Geen reacties
31-08-2023
Na 25 jaar stopt Kees van der Staaij van de SGP als volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer. Bekijk zijn 10 leukste, beste en mooiste optredens! 
Geen reacties
26-08-2023
De morning-afterpil kan zeer waarschijnlijk abortief werken, ondanks dat dat ontkend wordt door de fabrikanten. Dat meldt het populairwetenschappelijke tijdschrift Weet Magazine in haar jongste uitgav...
Geen reacties
11-08-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering