Gods weg in carriereswitch

Redactie Refoweb / Geen reacties

08-06-2022, 08:07

Vraag

Ik zit er al een tijdje over na te denken om een carriereswitch te maken. Daar moet ik ook een opleiding voor gaan volgen van ongeveer 1 jaar. Ik heb er zin in, maar het is nog wel de grote vraag of ik überhaupt wel het talent heb om dat werk te doen. Ga ik het wel kunnen? Want dat is allemaal nog maar de vraag.

Waar ik het meest mee zit is, wat vindt de Heere ervan? God heeft ons een beroep gegeven en nu wil ik totaal iets anders gaan doen, wat ik misschien wel helemaal niet kan of niet leuk vind. Wat is uw advies hierin? Ik zou graag Gods weg willen volgen.


Antwoord

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2359 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Mijn ouders gaan scheiden. Mijn moeder, die toen ze mijn vader leerde kennen nog niet gelovig was, heeft zich laten dopen en heeft belijdenis gedaan. Mijn moeder gaat nu niet meer naar de kerk en wil ...
Geen reacties
07-06-2007
Maakt het veel verschil of je gelooft dat je in Christus dood bent en in Hem rechtvaardig bent, of dat je gelooft dat je in Hem gekruisigd bent en dus nog niet volledig dood bent voor de zonde? Bij he...
Geen reacties
07-06-2010
Ik haat mijzelf... Ik stotter heel erg en de mensen om mij heen begrijpen mij niet. Therapie helpt niet bij mij. Wat moet ik doen? Meisje 15.
Geen reacties
07-06-2007
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering