Buitenaards leven in Bijbels perspectief

Ds. C.J. Droger / 1 reactie

08-01-2016, 10:47

Vraag

Gisteravond zat ik een beetje op het internet te surfen. Na verloop van tijd kwam ik bij een artikel uit dat gaat over buitenaards leven in Bijbels perspectief. Het heeft me erg onrustig gemaakt. Het klinkt allemaal als klinklare onzin, maar ik weet niet wat ik ermee aan moet. Met vriendelijke groet, een 15-jarige jongen.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Beste vraagsteller,

Hartelijk dank voor je vraag. Ik kan me goed voorstellen dat je door het lezen van dit verhaal onrustig en bang bent geworden. Er staat nogal wat in! En dan wordt er ook nog kwistig met Bijbelteksten gestrooid. Zou het echt waar zijn wat hier staat?

Het klinkt allemaal als klinkklare onzin, schrijf je. Nou, wat mij betreft houd je het daar ook bij. Dit is één van die vele voorbeelden van complottheorieën waarin sommige mensen heilig geloven, maar die elke grond in de Schrift en in de werkelijkheid missen. Naast je neer leggen dus dit bizarre verhaal en snel vergeten en geen dergelijke sites meer bezoeken. Er zijn op internet betere teksten en preken te vinden. Wees daar mee bezig, want daar word je wijzer van en wellicht door de HEERE gezegend. 

Hartelijke groeten!
Ds. C. J. Droger

Ds. C.J. Droger

Ds. C.J. Droger

  • Geboortedatum:
    10-01-1963
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Vlaardingen
  • Status:
    Actief

Tags in dit artikel:

complottheorie
1 reactie
mortlach
08-01-2016 / 10:57
Behoorlijke larie, inderdaad. Gewoon niet serieus te nemen.

Als ik door die tekst blader, kom ik halverwege een plaatje tegen van een archeologische opgraving van zogenaamde Nephilim, reuzen. Dat plaatje is een vervalsing. Tekenend voor de rest van de inhoud van die pagina, als je het mij vraagt.

Terug in de tijd

Ik heb een vraag over een beweging van dit moment. Het gaat om de openbaring die ene Jack Winter in 1977 ontvangen zou hebben over het vaderhart van God. Er worden conferenties over gehouden (Henk Bru...
Geen reacties
07-01-2020
Ik ben een vrouw van 60 jaar, gescheiden en sinds acht jaar alleenwonend. Ruim vijf jaar ken ik een man, waar het heel goed mee klikt, maar hij is niet kerkelijk. Gelooft wel in een Almachtige die in ...
Geen reacties
07-01-2015
Wij zijn een gescheiden man (door verlating, waarin sprake was van geestelijke onderdrukking ) en een vrijgezelle vrouw van ongeveer 50 jaar en hebben een relatie van een aantal weken. We hebben heel ...
Geen reacties
07-01-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering