Mazelen

Redactie Refoweb / Geen reacties

06-11-2013, 09:52

Vraag

Ik vroeg ik me af hoe het mogelijk is dat je je kind niet laat inenten tegen mazelen. Het kan toch onmogelijk zo zijn dat God van ons vraagt dat wij beschikbare middelen niet gebruiken om ziekte te voorkomen? Hoe denken deze anti-inenters dan bijvoorbeeld over orgaantransplantatie? Of over het aanbrengen van een anti-brandcoating op je rieten dak, bijvoorbeeld? Kun je dat allemaal niet doen omdat “God wikt en beschikt”?


Antwoord

Bekijk het dossier 'Vaccinatie' of gebruik voor het vinden van het antwoord ons zoekprogramma in de vragenrubriek. Zoekwoorden: mazelen of inenten.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2359 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Mag ik als lid van HHK naar een PKN-dominee luisteren? We zijn toch niet voor niets niet in de PKN gegaan? Oke, iedereen zegt: er is niets veranderd. De dominee zegt hetzelfde als eerst, maar is dat z...
Geen reacties
06-11-2004
Al je zonden in de zee van eeuwige vergetelheid! Is dit nu een Bijbelse tekst, want ik kan het helaas nergens in Gods Woord vinden. Of komt dit omdat je het wel eens vanaf de kansel hoort?
Geen reacties
06-11-2006
Onze zus is weggelopen van huis. Ze had een vriend leren kennen via internet. Er is vaak gewaarschuwd dat we vertrouwd met de computer om moesten gaan. Ze (ouders) vertrouwde ons daar ook in. Ik wist...
Geen reacties
06-11-2006
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering