Mensenzielen gaan verloren!

NET Foundation (advertorial) / Geen reacties

16-06-2022, 09:12

Lawson Limao woont in Zambia, een van de armste landen ter wereld. Hij is daar verantwoordelijk voor de toerusting van voorgangers. Lawson: ‘Mensenzielen gaan verloren. Dat weegt zwaar. Het is de verantwoordelijkheid van de kerk de mensen het Evangelie, de blijde boodschap te brengen. Het is het bevel van God: Ga en vertel dit goede nieuws aan de mensen. Wij moeten elk middel aangrijpen en gebruiken. Als we geen gehoor geven aan Gods oproep om te gaan, zal Hij ons eenmaal vragen: “Waarom heb je het Evangelie niet gebracht?” Als God deuren opent, wie zijn wij dan om die open deuren niet te gebruiken?’


 
 
 
 
 
 
   
 
 

De nieuwe NETspiratie is inmiddels weer op de mat gevallen. We lezen hierin het verhaal van Lawson Limao uit Zambia, die bewogen is met de mensen om hem heen. Mensenzielen gaan verloren. Dat raakt hem.

Lees via de knop hieronder het hele magazine.

 
 
 
 

Om een beeld te krijgen van ons werk, hebben we onderstaande video gemaakt. In 30 seconden krijgt u een totaaloverzicht.

 
 
 
 

Mensenzielen gaan verloren

Lawson Limao woont in Zambia, een van de armste landen ter wereld. Hij is daar verantwoordelijk voor de toerusting van voorgangers.
Lawson: ‘Mensenzielen gaan verloren. Dat weegt zwaar. Het is de verantwoordelijkheid van de kerk de mensen het Evangelie, de blijde boodschap te brengen. Het is het bevel van God: Ga en vertel dit goede nieuws aan de mensen. Wij moeten elk middel aangrijpen en gebruiken. Als we geen gehoor geven aan Gods oproep om te gaan, zal Hij ons eenmaal vragen: “Waarom heb je het Evangelie niet gebracht?” Als God deuren opent, wie zijn wij dan om die open deuren niet te gebruiken?’

Door op de foto te klikken maakt u kennis met Lawson.

Klik hier voor het volledige artikel
 
 
 
 
 

De inkomsten van NET zijn het afgelopen jaar weer gestegen. Hiervoor zeggen we u hartelijk dank. 'Trouwe gevers', 'ruimhartige bijdragen' en 'nieuwe contacten', zo een paar termen uit ons jaarverslag van 2021.

Neem kennis van ons jaarverslag hieronder.

 
 
 
   
 
 
 

Actie Pieter Zandt

Met de fiets van Kampen naar Apeldoorn, met een Amerikaanse schoolbus een toeristische tocht langs de IJssel, een flinke wandeltocht, een sportief programma, hersenkrakers tijdens een Escape-the-city: Leerlingen uit 4 Havo van de scholengemeenschap Pieter Zandt waren actief voor NET Foundation. De actie bracht € 8.145,80 op.

Wilt u ook actievoeren op uw school en zoekt u naar mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Enthousiaste leerkrachten
 
 
 
 

Steunt u ons werk?

NET Foundation benut digitale middelen en kan daardoor, samen met lokale partners, Bijbelse toerusting beschikbaar maken. Online onderwijs biedt nieuwe en grote mogelijkheden, juist in moeilijk toegankelijke landen! Maakt u dit mede mogelijk?

U kunt ons werk ondersteunen met uw gebed of met een gift. Ook komen wij graag voorlichting geven over ons werk op uw school of vereniging. We denken graag mee als u een actie wilt organiseren. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op onze website.

We zetten ons graag samen met u in voor de voortgang van het Evangelie in gebieden waar dat hard nodig is!

 
 
 
 
 
DONEER
 
 
 
 
 
 
 
0031 (0) 55 2000236
Laan van Westenenk 12 7336 AZ APELDOORN
info@netfoundation.nl
www.netfoundation.nl

 
NET Foundation Facebook
 
NET Foundation Twitter
 
NET Foundation LinkedIn
 
NET Foundation Instagram
 
 
 
     
 
NET Foundation (advertorial) op 16-06-2022, 09:12
Geen reacties

Meer nieuws

In 2021 is 12 maal een melding gedaan van seksueel misbruik waarbij een kerkelijke functionaris betrokken is. Dat is een stijging van vier meldingen in vergelijking met een jaar eerder. Het totaal aan...
Geen reacties
27-05-2022
Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne heeft de Gereformeerde Bijbelstichting vele duizenden Bijbels in het Oekraïens kunnen verspreiden. De GBS was snel door de voorraad heen, zo meldt de stic...
Geen reacties
23-05-2022
Na 2 coronajaren zonder Paasappel was het maandag 18 april eindelijk weer zo ver. In de Zuiderkerk (HHG) te Ede werd weer een Paasappel georganiseerd.
Geen reacties
09-04-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering