GBS verspreidt 20.000 Oekraïense Nieuwe Testamenten

Nieuwsredactie / geen reacties

23-05-2022, 12:43

Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne heeft de Gereformeerde Bijbelstichting vele duizenden Bijbels in het Oekraïens kunnen verspreiden. De GBS was snel door de voorraad heen, zo meldt de stichting uit Leerdam. Vanwege de grote nood en het feit dat de  herdruk van de complete Bijbel niet tijdig geleverd kan worden, hebben ze 20.000 Nieuwe Testamenten laten drukken.

De bijbels zullen worden verspreid via kerken, stichtingen en particulieren, zowel in Oekraïne zelf als onder vluchtelingen in ons land en in omringende landen. Het Johannesevangelie in het Oekraïens is sinds kort ook leverbaar. De GBS is van plan om op korte termijn ook het boekje “Mary Jones en haar Bijbel”  en ander Bijbels leesmateriaal in het Oekraïens uit te geven.

Op de foto twee vluchtelingen uit Odessa in Berehove (Oekraine). De foto werd genomen door de heer Kooij uit Dirksland die een aantal malen een hulptransport heeft gereden.

Nieuwsredactie op 23-05-2022, 12:43
geen reacties

Meer nieuws

Koop een set unieke sokken van Stichting Christian Refugee Relief. Van de opbrengst van een setje sokken kunnen zij zo’n...
1 reactie
18-05-2022
Win het boek 'Bijbelwijs - 52 gezinsmomenten rond Gods woord' van Werker in de Wijngaard Cees Fraanje...
6 reacties
09-05-2022
Wat ruim 17 jaar geleden begon in een boerenschuur met een paar blokhutten, is uitgegroeid tot één van de grote namen in...
geen reacties
03-05-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering