Ontvang het boek 'Aangespoeld geluk'

Christian Refugee Relief (advertorial) / geen reacties

04-08-2021, 08:56

Tonja Versluis-Markestein bezocht meerdere malen vluchtelingenkamp Moria op Lesbos. De ervaringen daar waren de aanleiding voor het schrijven van haar debuutroman.

'Aangespoeld geluk' is te koop via de website van Stichting CRR. Word donateur voor 5 euro of meer per maand of doneer eenmalig 20 euro om Aangespoeld geluk thuisgestuurd te krijgen. Hiermee help jij Stichting CRR met hulp verlenen onder duizenden mensen op de vlucht, op de Griekse eilanden, op het Griekse vasteland of elders binnen Europa. 

Helpende handen in noodsituaties


'Aangespoeld geluk' mee op uw vakantie?
Doneer en ontvang het boek thuisgestuurd!

''Een onvergetelijk verhaal over ontreddering, hoop en liefde op Lesbos.''

Tonja Versluis-Markestein bezocht meerdere malen vluchtelingenkamp Moria op Lesbos. De ervaringen daar waren de aanleiding voor het schrijven van haar debuutroman.

Aangespoeld geluk is te koop via de website van Stichting CRR. Word donateur voor 5 euro of meer per maand of doneer eenmalig 20 euro om Aangespoeld geluk thuisgestuurd te krijgen. Hiermee help jij Stichting CRR met hulp verlenen onder duizenden mensen op de vlucht, op de Griekse eilanden, op het Griekse vasteland of elders binnen Europa. 

Lees meer via www.christianrefugeerelief.com/aangespoeld-geluk

Doneer nu!
 

Meer leesvoer voor de zomer?

Eerder verscheen: 'Onbegrensd', de debuutroman van Tamara Breugem - Vermeire. Eveneens ontstaan na een missie naar Lesbos. 

Meer over Onbegrensd »


De missie van CRR

CRR biedt hulp aan mensen op de vlucht. Met inmiddels bijna 6 jaar ervaring wordt hulp geboden in Griekenland (Lesbos, Samos, Chios, Athene en Thessaloniki) en Bosnië. 

Wie zijn wij »

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Christian Refugee Relief (advertorial) op 04-08-2021, 08:56
geen reacties

Meer nieuws

'Pastorie online' is een programma van Refoweb op de Reformatorische Omroep, waarin levensvragen uit de vragenrubriek wo...
geen reacties
08-06-2021
In Matidi (regio Kitgum), in het noorden van Oeganda liepen twintig jaar geleden kinderen met wapens rond. Ze schoten me...
geen reacties
06-05-2021
D.V. dinsdag 18 mei om 19:30 uur staat er een gemeenteavond van Hervormd Lienden gepland over het thema ‘orgaandonatie’....
geen reacties
05-05-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering