Bouw mee aan Gods kerk wereldwijd

NET Foundation (advertorial) / geen reacties

07-06-2020, 14:26

We willen beginnen met een hartenkreet van een van onze trainers in Oeganda:

"The pastors are struggling; we are not sure how they will survive." - Cate Nattabi

Als NET team staan wij op persoonlijke titel zij aan zij naast Cate. We kunnen en willen onze ogen niet sluiten voor het persoonlijke leed dat er is. Er moet brood op de plank komen, in die nood konden wij als team een stukje voorzien.

Daarnaast blijft onze missie de voorgangers toe te rusten voor hun taak. Juist ook in deze crisistijd. Helpt u mee?

 

 
 
 
 
 

Dinsdagmiddag, 13.50 uur. Wilfred van der Kooij uit Apeldoorn, vrijwilliger voor NET Foundation, start Zoom op voor het wekelijkse gebedsmoment met zo'n zeven voorgangers uit India.

In het hoofdartikel van onze mei nieuwsbrief (op papier) leest u meer over de onderlinge verbondenheid van deze groep met buddy Wilfred en over de kracht van het online onderwijs.

Lees het volledige artikel online
 
 
 
 
 

Het hoogste rendement

Wie wil dat niet? Ik wel! Leer via onderstaande video van drie mensen uit Kenia hoe zij het hoogste rendement in hun leven bereiken. Niet dertig-, of zestig-, maar zelfs honderdvoudig! Ter navolging!

Raymond Warnaar | directeur NET Foundation

 
 
 


 

 
 

Jaarverslag 2019

Recentelijk is ons jaarverslag over 2019 afgerond en gepubliceerd! We kijken terug op een mooi jaar waarin we een steentje mochten bijdragen aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Het jaarverslag is voor het eerst in een online platform ingericht.

Bekijk het jaarverslag
 
 


 

 
 
 

Interview Family7

Deze week is onze directeur Raymond Warnaar te gast geweest bij christelijke familiezender Family7. Daar vertelde hij over de missie van NET: het toerusten van voorgangers in afgelegen gebieden.

Bekijk het interview
 
 
 
 

Steunt u ons werk?

NET Foundation benut digitale middelen en kan daardoor, samen met lokale partners, Bijbelse toerusting beschikbaar maken. Online onderwijs biedt nieuwe en grote mogelijkheden, juist in moeilijk toegankelijke landen! Maakt u dit mede mogelijk?

U kunt ons werk ondersteunen met uw gebed of met een gift. We zetten ons graag samen met u in voor de voortgang van het Evangelie in gebieden waar dat hard nodig is!

Ja, ik steun wereldwijd (online) Bijbelgetrouw onderwijs met mijn gift!
 
 
 
 
 
NET Foundation (advertorial) op 07-06-2020, 14:26
geen reacties

Meer nieuws

Dat komt binnen... Een heldere kinderstem zingt: "Ach wanneer, zal ik naderen voor Uw ogen. In Uw huis Uw naam verhogen....
3 reacties
06-06-2020
De Nieuwe Psalmberijming (DNP) is voltooid. Alle 150 berijmingen zijn na een intensieve laatste revisieronde afgerond, m...
geen reacties
04-06-2020
De Notenkraam is een marktbedrijf in noten en gedroogde vruchten en we kunnen wel wat hulp gebruiken. Ben jij die verkoo...
geen reacties
26-05-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering