Aan dominee Van Binnendijk. Zo bedoelde ik mijn vraag niet (...)nu wil ik het li...

Ds. M.F. van Binnendijk / Geen reacties

11-11-2006, 00:00

Vraag

Aan dominee Van Binnendijk. Zo bedoelde ik mijn vraag niet. Ik ben pas veertien. Het zijn niet puberproblemen tussen mij en mijn ouders. Het zijn de vele dingen die er allemaal gebeuren en gebeurd zijn. Van mijn vijfde tot mijn elfde jaar ben ik ook uit huis geweest. Maar nu wil ik het liefst weer weg omdat ik het niet meer uithoud.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Dan lijkt mij het ~voor zover ik het nu kan overzien~ een zaak van óf gezinstherapie, of (indien er sprake is van geestelijke of lichamelijke kindermishandeling) de Raad van de Kinderbescherming.
 
Ds. M. F. van Binnendijk

Ds. M.F. van Binnendijk

Ds. M.F. van Binnendijk

  • Geboortedatum:
    30-11-1963
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Stadskanaal
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Lees ook: het weblog 'Dominee in de bajes'

Tags in dit artikel:

relaties
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan ds. Vergunst in Nieuw-Zeeland. Hoe getuigt Gods Geest nu met onze geest dat we een kind van God zijn? Hoe doet de Heere dat? Wilt u dit alstublieft eenvoudig uitleggen? Afz iemand die zo moe is va...
Geen reacties
11-11-2009
Ik wil graag wat weten over een gezonde voedingsstijl. Door een eetstoornis heb ik een vervormd voedingspatroon. Is het goed om om de drie uur iets te eten, zodat het verteren op gang blijft? Of lieve...
Geen reacties
11-11-2013
Ik heb een vraag over het volwassen worden. Als je 18 bent, ben je voor de wet volwassen en op je 21e zelfstandig. Maar wat wordt er precies (nog) ontwikkeld in het 18e tot 21e levensjaar?
1 reactie
11-11-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering