Ik heb verkering met een heel lief meisje, maar ik ben verliefd op haar zus (......

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

19-04-2006, 00:00

Vraag

Ik heb verkering met een heel lief meisje, maar ik ben verliefd op haar zus. Ik durf het echter niet uit te maken, want ik wil haar niet kwetsen. En ik ben ook bang wat haar familie ervan vindt als ik daarna met haar zus verkering krijg. Is dat raar?

Antwoord

Dat is niet niks. Stel dat je het met de een uitmaakt en dan enige tijd later met haar zus verkering krijgt, dan zal dat wel heel veel consternatie geven juist omdat dat in hetzelfde gezin plaatsvindt. Bovendien weet je natuurlijk helemaal niet of haar zus verliefd is op jou. Ik vind zoiets één van de vervelendste situaties die zich kunnen voordoen in ‘verkeringenland’. Dus weet wel wat je aanricht. Denk je ook eens in hoe het zou zijn om met haar verkering te hebben. Hoe zou je dan tegenover je huidige vriendin staan? En als de verliefdheid op haar zus over is (en een verliefdheid gaat altijd eens over), hoe zou je er dan instaan?

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Als je grote problemen hebt met je predikant en betreffende predikant heeft gezegd dat je niet naar de kerkenraad moet gaan met je geheimen, vanwege de roddel. Waar kun je dan naartoe gaan?
1 reactie
19-04-2016
Onze kinderen zitten op een zogenoemde kerkschool van de Ger. Gem. Op deze school werken HHK-leerkrachten en een PKN-leerkracht. Er zijn ook ouders toegelaten op deze school vanuit de Ger. Gem. Wij zi...
21 reacties
19-04-2012
Bij ons in de kerk heeft de dominee afgelopen zondag gezegd dat de gemeenteleden niet moeten stemmen bij het referendum over het verdrag met Oekraïne. Dit hebben de meeste leden vervolgens ook niet ge...
8 reacties
19-04-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering