Naakt in bed

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

02-03-2006, 00:00

Vraag

Soms dan droom ik zo erg dat ik mijn ondergoed uit heb als ik wakker word. Dan lig je dus naakt in bed. Mag dat? Hoe moet ik hiermee omgaan?


Antwoord

De seksuele gevoelens worden in de tienerjaren steeds sterker en dat kan dan in je dromen tot uiting komen. En zoiets kan best wel hevig zijn. Dat gebeurt dan gewoon. Het lijkt wel alsof het lichaam zich gaat klaarmaken voor de seksuele omgang en zo kan het gebeuren dat je je in je droom zelfs hebt uitgekleed. De vraag is niet of dat goed of slecht is, want het gebeurt gewoon. Dus valt hier verder niet mee om te gaan.

Waar het wel omgaat is dat je buiten het huwelijk om geen seksuele omgang hebt met wie dan ook. Want als je dat wel doet, doe je dat met je volle bewustzijn en dan ben je er verantwoordelijk voor.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

naakt
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik was laatst op een bijeenkomst voor jongeren van de JBGG er daar zei een dominee dat als je sterft, er geen hemel of hel is. Maar dat die er pas zijn als God terugkomt op de wolken. Is dat waar?
Geen reacties
02-03-2004
Ik ben een vrouw van 20 jaar. Ik zit al erg lang met iets wat voor mij nu een probleem wordt. In het begin vond ik het vreemd van mezelf, maar nu gaat het erg 'heersen' in mijn leven. Ik kan mijn geda...
Geen reacties
02-03-2012
Mijn moeder heeft gisteren een zelfmoordpoging gedaan. Ik snap niet dat de Heere haar niet tegen kan houden. Het was niet de eerste keer. Waarom grijpt God op zo'n moment niet in?
Geen reacties
02-03-2007
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering