Ongelovige jongens afgewezen

Redactie Refoweb / Geen reacties

04-02-2020, 08:00

Vraag

Ik ben 27 jaar en sta open voor een relatie. Ik probeer hierin God te betrekken en Zijn leiding hierin te zien en te ervaren. Tot nu toe heeft dit nog niet geleid tot een relatie, waar ik op zich gewoon tevreden mee ben. Ik probeer op God te vertrouwen dat ‘de juiste’ wel komt.

Echter hoorde ik laatst in de kerk over evangelisatie en hoe belangrijk het is dat wij ons geloof uitdragen en vertellen aan ‘ongelovigen’. Ik heb regelmatig ‘ongelovige’ jongens afgewezen, omdat ik het zelf belangrijk vond dat een toekomstige levenspartner ongeveer dezelfde geloofsovertuiging had als ik. Maar wat nou als God mij wilde gebruiken diegene te bekeren tot het geloof? Hoe kan ik hierin nou duidelijk Gods weg en wil zien?


Antwoord

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2354 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Is het erg vreemd dat je als vrouw midden 20 en een aantal jaar getrouwd, totaal geen kinderwens hebt. En kan dit met je achtergrond/opvoeding te maken hebben? Geregeld voel ik me een vreemde, vergele...
12 reacties
03-02-2012
Ik lees zo nu en dan deze website door, met name de vragenrubriek. Ik verbaas me zeer en ben ook erg verdrietig als ik sommige vragen lees: wat een onzekerheid en leegheid. Mensen worden in het ongewi...
Geen reacties
03-02-2007
Mijn vader denkt dat de bevinding echt gepreekt moet worden en dat dat net zo belangrijk is dan dat Christus centraal staat... Ik weet niet echt wat ik tegen hem moet zeggen.
Geen reacties
03-02-2006
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering