Geloven supermoeilijk

Ds. J. Driessen / geen reacties

19-02-2005, 00:00

Vraag

Ik zit met een probleem. Ik geloof wel in God en dat Hij voor mij aan het kruis heeft gehangen. Ik ga naar de kerk en ga naar catechisatie en jeugdvereniging. Maar daar blijft het bij. Geloof ik dan wel echt in de God van hemel en aarde?

Ik vind het ook allemaal supermoeilijk. Op catechisatie snap ik er niks van. Hoe kan dat? Ik vind dat heel erg, want ik wil toch ook wat van Gods Woord begrijpen. Hoe doe ik dat? Kunt u mij helpen?

ADVERTORIAL

De leukste vacatures in het onderwijs

CNS Putten bruist. Samenbouwen wij aan het onderwijs van morgen, samen groeien wij. Want samen groeien verbindt. Wil jij met ons meegroeien? Dat kan! Want wij hebben nog een aantal vacatures en gemotiveerde en ondernemende onderwijsprofessionals kunnen wij goed gebruiken.

Meer info...

De leukste vacatures in het onderwijs

Antwoord

Beste vriend,
 
Fijn dat je deze vraag stelt via Refoweb. Ik zou je willen adviseren om eens een persoonlijk gesprek te vragen met de predikant of ouderling die catechisatie geeft of met de voorzitter van de jeugdvereniging.

Verder wil ik je aanraden om het mooie boekje van ds. C. G. Vreugdenhil te lezen: "Bekering, ook voor jou?". Het is verschenen in de serie "Jongerenperspectief". 
 
Met hartelijke groet, ds. J. Driessen

Ds. J. Driessen

Ds. J. Driessen

 • Geboortedatum:
  25-07-1939
 • Kerkelijke gezindte:
  Gereformeerde Gemeenten
 • Status:
  Inactief
 • Bijzonderheden:

  Ds. Driessen is op 12-02-2021 overleden.

geen reacties

Terug in de tijd

Zou een behandelaar van Eleos mijn vraag kunnen beantwoorden? Wat moet/kan ik doen tegen teveel piekeren? Ik ben bang da...
2 reacties
21-02-2019
Ik ben bijna 17 jaar en mijn vriend bijna 18. Wij, en mijn familie, zijn christelijk en we hebben ook nog geen gemeensch...
3 reacties
19-02-2015
Ik ben heel bang dat als ik een fout maak op mijn werk dat ik dan ontslagen word. Ook dat ik nooit meer ergens aan de ba...
4 reacties
19-02-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering