Pijn in beide heupen

drs. J. de Jongh-van Hoof / Geen reacties

25-10-2016, 09:22

Vraag

Al lange tijd (9 mnd.) heb ik pijn in beide heupen. Links is veel erger. Lijkt op de pijn van een slijmbeursontsteking. Hierdoor kan ik niet lang pijnvrij wandelen. Na ongeveer 15 min. gaat mijn linkerbeen (voornamelijk voet) slepen en gaat lopen niet meer. Ik ben een vrouw van 42 jaar. Nu is mijn vraag: kan dat slepen van het been horen bij mijn heupklachten (voor mijn gevoel wel) of is het iets neurologisch?


Antwoord

Beste vrouw van 42,

Ik heb geen duidelijk beeld of idee wat de reden is van je klachten. Ik vind dit wel reden om verder te laten nakijken. Je vraag is terecht: is dit slepen door de pijn of speelt er iets neurologisch... daar is verder vragen en onderzoek voor nodig. Ik raad je aan naar je huisarts te gaan.

José de Jongh-van Hoof

Lees meer artikelen over:

pijn
Dit artikel is beantwoord door

drs. J. de Jongh-van Hoof

  • Geboortedatum:
    30-11-1967
  • Kerkelijke gezindte:
    Zevende-dags Adventist
  • Woon/standplaats:
    Rijssen
  • Status:
    Actief
270 artikelen
drs. J. de Jongh-van Hoof

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb een vraag rondom Hand. 16. In Hand. 15 laatste 2 verzen, kiest Paulus ervoor om Silas als reisgenoot mee te nemen. In Hand. 16 de eerste verzen, ontmoet Paulus Timotheus, die vervolgens ook met...
Geen reacties
25-10-2012
In de Bijbel staan de namen van de discipelen en bijvoorbeeld de apostelen. Er staat enkel hun naam. Waarom noemen we een predikant dan dominee en bijvoorbeeld Johannes, Paulus enz. enkel bij hun voor...
Geen reacties
25-10-2018
Waarin bestaat eigenlijk de strijd tegen de zonde? Hoe gaat dat in de praktijk "tegen de zonde, de duivel en zijn ganse rijk strijden én overwinnen"?
6 reacties
25-10-2017
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering