Buikpijn van jongen

C. M. Chr. Rots - de Weger / Geen reacties

16-03-2012, 12:01

Vraag

Ik ben echt heel erg verliefd op een jongen, maar ik weet niet of hij dat ook op mij is! Ik ken hem al erg lang en eigenlijk ben ik ook al heel lang op hem verliefd. Alleen zie ik hem bijna nooit. Hij woont in Limburg en ik in Rotterdam! Mijn hele familie woont in Limburg, hij is geen familie. Ik weet niet eens of hij al een vriendin heeft. Ik lig er 's nachts van wakker en ik krijg er buikpijn van. Ook ben ik echt heel erg verlegen en ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ik ben er ook nog achter gekomen dat mijn zusje (twee jaar jonger dan hem en mij) ook op hem verliefd is. Tijdens de kerstvakantie ben ik ik ook met hem op wintersportvakantie geweest en we hebben samen nieuwjaar gevierd. Ik ben wanhopig en ik durf hem niet te vragen. Ik kan hem ook niet uit mijn hoofd zetten. Wat moet ik nu doen?


Antwoord

Beste vraagsteller,

Nou zeg, als hij meegaat op wintersportvakantie en je hebt samen nieuwjaar gevierd dan kun je toch wel een inschatting maken of hij jou aardig vindt? Hij zal dat toch niet doen als hij je níét ziet staan?! Vraag eens aan je zusje -die nog in Limburg woont?- of zij iets meer van hem weet. En anders kun je natuurlijk gewoon een kaart vanuit Rotterdam sturen met de groeten en een bedankje voor de (fijne) tijd die je onlangs met hem hebt doorgebracht. Misschien kom je zo (opnieuw) in contact. Je wanhopig voelen brengt je in ieder geval niets verder en wakker liggen helpt ook al niet!

Sterkte, hoor,
Marijke Rots

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

C. M. Chr. Rots - de Weger

  • Geboortedatum:
    18-02-1947
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Aalten
  • Status:
    Actief
1499 artikelen
C. M. Chr. Rots - de Weger

Bijzonderheden:

Marijke leverde op 25-05-2017 haar 1000ste antwoord in de vragenrubriek af.
Lees hier het jubileuminterview.

Bekijk ook:

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Kunt u mij uitleggen wanneer je Gods naam goed gebruikt? Mijn oma gebruikt alleen de naam Heere, op school spreekt men over God, in mijn omgeving over Christus. Ik vraag dit met eerbied.
Geen reacties
16-03-2023
Ik bedoel het niet oneerbiedig, maar kan je de Heere Jezus wat vergelijken met een penvriend? Maar dan wel de Volmaakte natuurlijk omdat je ook tot Hem bidt en Hij in de hart woont? Maar ik bedoel v...
Geen reacties
16-03-2023
Aan dhr. Oskam. Op welke manier kan ik een bijbeltekst onderzoeken? Hartelijke groet, een jonge vrouw.
1 reactie
16-03-2017
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering