Weinige intimiteit en seks

Redactie Refoweb / Geen reacties

13-12-2011, 13:41

Vraag

Na vijf jaar huwelijk en twee kids staat onze relatie onder druk. Mijn partner wijdt dit aan de weinige intimiteit en seks. Ikzelf beaam dit, maar ben van mening dat dit ook z'n oorzaak heeft. Nu ben ik niet op zoek naar een antwoord op dit kip-ei verhaal, maar wel naar een oplossing. Is de beste en enige oplossing een afspraak met een seksuoloog of relatietherapeut? Mijn man geeft aan dat hij vanwege het sekstekort heel ongelukkig is. Ik kan die gevoelens beter naast mij neerleggen omdat ik minder behoefte aan seks heb. Wat te doen?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Mailadres: vragen@refoweb.nl

Geen reacties

Terug in de tijd

Mijn vriend en ik gaan binnenkort trouwen. Ik wil graag muziek op het feest 's avonds en mijn vriend is daar op tegen. Waar in de Bijbel staat of je wel of geen muziek mag hebben op je bruiloft?
25 reacties
13-12-2010
Wie zijn eigenlijk belangrijke voorgangers in de PKN?
5 reacties
13-12-2010
Onlangs bezocht ik een kerkdienst bij de Gereformeerde Gemeente. Ik was op vakantie en wilde graag naar de kerk en omdat de ernst en serieusheid van reformatorische geloofsleer mij aanspreekt. Ik ben ...
23 reacties
13-12-2012
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering