Cathechismusverklaring

Ds. A. Simons / 4 reacties

09-08-2011, 10:40

Vraag

Geachte dominee Simons. Is er geen mogelijkheid dat u een cathechismusverklaring uitgeeft? Dat zou voor veel mensen tot zegen zijn, denk ik. Kunt u soms een verklaring aanbevelen?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Ik moet je helaas teleurstellen. Ik ben helemaal geen schrijver en heb mijn handen vol om zondags en doordeweeks het Woord te bedienen en alle mails en vragen te beantwoorden. Ik hoop en bid dat het levende Woord velen tot zegen mag zijn, ook voor jou.

Vriendelijke groet,
Ds. A. Simons

Ds. A. Simons

Ds. A. Simons

  • Geboortedatum:
    07-05-1958
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Valburg-Homoet
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Bekijk ook:

Tags in dit artikel:

Heidelberger Catechismus
4 reacties
hoop
09-08-2011 / 11:58
Het boek : "voor altijd getroost" van Ds van Heteren, ds P Roos en ds V/d Weerd is net uitgekomen. Koop dit boek : Neem en lees!
refoweb
10-08-2011 / 11:15
Voor discussies over catechismus e.d. kun je terecht op ons forum.
Edmund
10-08-2011 / 14:58
Gelukkig!

Ik begrijp niet waarom mensen altijd nieuwe catech.verklaringen wensen. Ga terug naar de bron. Schaf 'Het Schatboek' van Ursinus aan of een op dezelfde leestgeschoeide oudvader als ds. Van der Groe, dan weet je zeker dat je niet bedrogen wordt!

Dan kom je er gelijk achter dat in de meeste reformatorische kerken de gezonde leer ver te zoeken is.
Bert
11-08-2011 / 12:02
@Edmund: graag nadere toelichting over wat er verkeerd is aan de leer en tliefst op het forum, ik zal alvast een topic openen!

Terug in de tijd

Er is al heel veel geschreven over gezinsplanning, maar ik zit toch nog met een vraag. Wij hebben inmiddels drie gezonde kinderen waarvoor wij zeer dankbaar zijn. Ik ben volledig hersteld na de laatst...
1 reactie
09-08-2017
Ik ben christelijk opgevoed en sinds een paar jaar denk ik ook serieus na over mijn persoonlijke geloof en relatie met de Heere God. Soms heb ik het gevoel dat ik echt een kind van Hem ben, soms twijf...
2 reacties
09-08-2012
Gij zult niet doden. Het woord doden komt heel vaak voor in de bijbel. En in de preken wordt het dan vanzelfsprekend ook gebruikt. Maar kun je dit woord doden vertalen met het woord vermoorden? Of is ...
Geen reacties
09-08-2006
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering