Steken in buik

dr. Nomen Nescio / geen reacties

24-09-2010, 14:00

Vraag

Sinds enkele dagen heb ik (vrouw) zo nu en dan last van steken in mijn buik. De plek van de steken is rechts, ongeveer ter hoogte van de navel. Wat zouden deze steken kunnen betekenen? Een paar dagen voordat de steken begonnen, was ik ziek (maagkrampen, koorts en diarree), maar ik denk niet dat dat er verband mee houdt.

Antwoord

Beste vragensteller,
 
Met een dergelijk probleem zou ik toch meer moeten weten van de buikpijn alvorens ik een diagnose zou kunnen stellen. Wanneer de pijn optreedt, hoe lang de pijn aanhoudt, hoe het gaat met de ontlasting, etc. Verder zou ik uw buik moeten onderzoeken. De mogelijke diagnoses bij buikpijn zijn namelijk fors.

Het zou kunnen dat de pijn samenhangt met het feit dat u een buikgriep hebt doorgemaakt, maar dat kan ik zo niet zeggen. Wanneer u klachten blijft houden of wanneer ze erger worden moet u contact opnemen met uw huisarts.

dr. Nomen Nescio

 • Geboortedatum:
  11-09-1984
 • Kerkelijke gezindte:
  PKN (Hervormd)
 • Woon/standplaats:
  Nieuwegein
 • Status:
  Inactief
 • Bijzonderheden:

  Arts/chirurg

Tags in dit artikel:

medisch
geen reacties

Terug in de tijd

Geachte dominee Vreugdenhil. Graag zou ik willen weten welke Schotse oudvaders u aan zou raden om te lezen?
geen reacties
24-09-2005
Misschien stel ik nu wel een rare vraag, toch doe ik het omdat deze vraag nog nooit gesteld is. Ik ben een jongen van 28...
geen reacties
24-09-2007
Op dit moment heb ik een heel druk programma. Dat duurt zeker een jaar. Het is een combinatie van school, werken, cursus...
geen reacties
24-09-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering