Para-influenza

drs. N. Wolswinkel / 1 reactie

30-06-2010, 10:05

Vraag

Ik heb een vraag aan een arts. Ik ben in januari ziek geweest. Volgens de huisarts had ik para-influenza. Ik ben vier weken thuis geweest, bewoog daardoor weinig en heb sinds die tijd pijn in mijn bovenrug. Die pijn straalt uit naar voren, het lijkt spierpijn. Mijn fysiotherapeut zei dat er sprake was van blokkade t4-t7. Ik ben vier keer gekraakt, maar nu wordt de spierpijn steeds erger. Het straalt uit naar alle zijden en mijn borst. Sommige spieren kan ik niet eens aanraken, zo pijnlijk is het, met name de onderkant van mijn schouderbladen. Mijn rug schijnt volgens de fysiotherapeut nogal stijf te zijn, maar hoe ontstaat die spierpijn? Zwemmen geeft geen verlichting. Heeft een scan zin? Heel graag spoedig antwoord!


Antwoord

Op deze afstand kan ik niet beoordelen wat er precies aan de hand is. Vast- of scheefzittende wervels kunnen klachten van de spieren geven. Maar of er een relatie met de griep is? Ik kan niet beoordelen of een scan zinvol is. Wellicht kun je ook aan bloedonderzoek denken. Al met al reden om met de eigen huisarts een en ander nog eens te bespreken.

Drs. N. Wolswinkel

Lees meer artikelen over:

medisch
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Cloudsadmirer
01-07-2010 / 17:42
Chiropractor bezoeken?

Terug in de tijd

Mijn dominee zegt dat het in Dordtse Leerregels hoofdstuk 5 artikel 10 alleen over de heiligmaking gaat en dat dit niet van toepassing is op de rechtvaardigmaking. Is dat echt waar?
Geen reacties
30-06-2017
Aan ds. Heikamp. Tot voor een jaar terug leefde ik vrij en blij in de wereld, wel opgevoed bij het (goede) Woord, maar me er altijd tegen verzet. Ik wilde die strakke banden en regels niet. Wel ging i...
7 reacties
30-06-2014
Vragen over Hebreeën 5 en 6. Ik lees daar over melk en vaste spijze, over eerste beginselen en over voortvaren tot de volmaaktheid. Ik merk dat ik de zin van dit gedeelte niet zo goed begrijp. Ik heb ...
1 reactie
30-06-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering