Ik begrijp dat ds. Goudriaan niet op een ellenlange discussie zit te wachten (ik...

Ds. M. Goudriaan / Geen reacties

21-08-2008, 00:00

Vraag

Ik begrijp dat ds. Goudriaan niet op een ellenlange discussie zit te wachten (ik ook niet) maar ik zou toch graag een antwoord hebben op de vraag die ik gesteld heb. Ik vind het opmerkelijk dat deze vraag niet beantwoord wordt en gezegd wordt dat daar al genoeg over gediscussieerd is, terwijl ik erg met deze vraag zit. Hopelijk komt er nog een antwoord.


Antwoord

Die kans is niet erg groot. De gestelde vragen zijn allereerst doorspekt met een eigen visie op de PKN. Daarnaast zijn al deze vragen al uitgebreid en evenwichtig aan de orde geweest in deze vragenrubriek. Zie ons archief. Alleen indien er een nog niet eerder behandeld aspect wordt aangedragen, sturen we de vraag door.

Als de vraag inderdaad een zaak van het geweten is, is het altijd mogelijk om via http://www.detelefoongids.nl/ het telefoonnummer van ds. Goudriaan op te zoeken en hem persoonlijk te benaderen.

Hartelijke groet,
Redactie Vragenrubriek

Dit artikel is beantwoord door

Ds. M. Goudriaan

  • Geboortedatum:
    22-07-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
16 artikelen
Ds. M. Goudriaan

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

T.a.v. Theo van der Sluijs. In het antwoord op de vragen over antidepressiva geeft u helemaal geen antwoord op de gestelde vragen. Zijn ze wel of niet verslavend en zo niet waarom krijg je bij stoppen...
Geen reacties
21-08-2006
Is er online een platform waar christelijke singles elkaar kunnen ontmoeten? Daar bedoel ik niet de christelijke datingsites mee, die zijn er genoeg als ik google op “christen en single” of een vergel...
1 reactie
21-08-2020
Het is al heel lang zo, maar ik vraag het me toch af: is het normaal dat het puntje van je tepel bestaat uit een soort gelige brokjes?
Geen reacties
21-08-2004
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering