Inzamelactie Luiers voor Lesbos

CRR / geen reacties

03-10-2022, 10:50

Kinderen op de vlucht aan de grenzen van Europa leven in schrijnende situaties, afhankelijk van hulp van anderen. Stichting CRR ondersteunt deze kinderen door te voorzien in de basisbehoeften. In 2021 heeft men 20 hulptransporten kunnen versturen naar Lesbos, Chios, Samos, Athene, Thessaloniki en Bosnië. Per hulptransport zijn er gemiddeld 50.000 luiers nodig.

ADVERTORIAL

Geef om leven, kies Care4Life

Care4Life is een nieuwe christelijke zorgverzekering, voor mensen die bewuste en principiële keuzes willen maken.

Lees verder...

Geef om leven, kies Care4Life

Met de actie Luiers voor Lesbos heeft CRR in het afgelopen jaar veel hulptransporten kunnen vullen. Echter, een jaar later, is die voorraad luiers op en hebben ze weer nieuwe luiers, billendoekjes en maandverband (voor de moeders) nodig. Om de komende hulptransporten te kunnen blijven voorzien van voldoende luiers en andere hoognodige hulpgoederen, start de actie Luiers voor Lesbos opnieuw. Help stichting CRR ieder vluchtelingenkind te geven waar het recht op heeft en doneer luiers (vooral maat 4-6), billendoekjes en/of maandverband.

De actie Luiers voor Lesbos is in de periode van zaterdag 1 oktober tot maandag 31 oktober. Inzamelpunten door het hele land zetten voor die periode hun huis open om de donaties in te zamelen. Na de actie zullen door meerdere transportbedrijven en vrijwilligers de producten opgehaald, gesorteerd en geteld worden.

Jouw hulp is daarbij van grote waarde! Lever jouw donatie in bij een inzamelpunt in jouw buurt, wordt zelf inzamelpunt of maak jouw donatie over als je geen tijd hebt om zelf maar de winkel te gaan. Kijk voor meer informatie over deze actie op: www.luiersvoorlesbos.nl.

CRR op 03-10-2022, 10:50
geen reacties

Meer nieuws

Esmee was vorig jaar onbedoeld zwanger. Geëmotioneerd vertelde ze de organisatie van de Week van het Leven dat ze er tij...
1 reactie
26-09-2022
Evangelist Jan van Dooijeweert hoopt vanaf eind september weer te starten de thema-avonden in Veenendaal. De verdiepings...
1 reactie
09-09-2022
De nieuwste artikelen van Refoweb direct via Whatsapp ontvangen? Zo werkt dat:
geen reacties
03-08-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering