Word een held op sokken!

Christian Refugee Relief (advertorial) / 1 reactie

18-05-2022, 11:17

Koop een set unieke sokken van Stichting Christian Refugee Relief. Van de opbrengst van een setje sokken kunnen zij zo’n 20 paar sokken kopen om aan hen te geven die dat nodig hebben.

ADVERTORIAL

Staan voor de beschermwaardigheid van het leven

Staan voor de beschermwaardigheid van het leven. Samen zorgen voor christelijke zorg en hulp. Inspireren om voor jezelf en de ander te zorgen. Drie pijlers waarop De christelijke zorgverzekeraar staat.

Lees verder...

Staan voor de beschermwaardigheid van het leven

Word een held op sokken!
Stichting Christian Refugee Relief (CRR) heeft haar (nood)hulp in de afgelopen maanden flink uitgebreid. Naast de ondersteuning van vluchtelingen op de Griekse eilanden, in Athene, Thessaloniki en Bosnië is er begin dit jaar voor het eerst een hulptransport naar Servië vertrokken. Daarnaast heeft ook de oorlog in Oekraïne een behoorlijke impact op de hoeveelheid hulpvragen die op ons af komt. Sinds het begin van de oorlog werden er al meer dan 70 hulptransporten naar Oekraïne verstuurd. Daarnaast ondersteunen we in Nederland Oekraïense vluchtelingen door het inrichten en faciliteren van een freeshop waar o.a. kleding en hygiëne-items beschikbaar zijn.

De nood in de wereld is onverminderd hoog, omstandigheden veranderen maar in alles blijft onze missie ongewijzigd: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand bieden. Om deze missie handen en voeten te blijven geven, is jouw hulp nodig en die van vele anderen. Want is er veel nodig: veel goederen om op korte termijn hulp met impact te bieden, veel geld om in te kopen waar tekorten zijn.

Word Held (op sokken)
Wat we des te meer nodig hebben zijn helden: helpende helden! Mensen die opstaan tegen het onrecht, helpende handen bieden tegen beter weten in. Mensen die invulling willen geven aan die bekende tekst uit Mattheüs 25:35: hongerige eten geven, dorstige te drinken en vreemdelingen gastvrij onthalen. Ben jij iemand dit nastreeft? Koop dan nu een set unieke CRR sokken!  Van de opbrengst van een setje sokken kunnen wij zo’n 20 paar sokken kopen om aan hen te geven die dat nodig hebben.​

Bestel nu een set van 2 paar sokken voor 10 euro! Word een HELD OP SOKKEN door hieronder jouw sokken te bestellen! De sokken worden binnen een week bij je thuisbezorgd.
 
Bestel hier!
IK STA OP EN HELP!
Mattheüs 25 vers 35
Je kunt de set sokken bestellen in maat 38-42 en 42-46
 
 
Christian Refugee Relief (advertorial) op 18-05-2022, 11:17
1 reactie
Samanthi
17-06-2022 / 09:24
Ik heb ze binnen, ze zijn erg leuk.

Meer nieuws

Na 2 coronajaren zonder Paasappel was het maandag 18 april eindelijk weer zo ver. In de Zuiderkerk (HHG) te Ede werd weer een Paasappel georganiseerd.
Geen reacties
09-04-2022
Refoweb is van start gegaan met een nieuwe serie (de derde inmiddels) van 'Pastorie online', de radioversie van de vragenrubriek. De uitzendingen kun je iedere zaterdagavond van 21-22 uur beluisteren ...
Geen reacties
31-03-2022
Voor een ieder die Refoweb.nl liever bezoekt zonder reclames, is er het advertentievrije abonnement. Voor 15 euro per jaar steun je Refoweb en zie je geen reclames meer op de site. Zo gaat dat in z'n ...
21 reacties
15-03-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering