Word een held op sokken!

Christian Refugee Relief (advertorial) / 1 reactie

18-05-2022, 11:17

Koop een set unieke sokken van Stichting Christian Refugee Relief. Van de opbrengst van een setje sokken kunnen zij zo’n 20 paar sokken kopen om aan hen te geven die dat nodig hebben.

Word een held op sokken!
Stichting Christian Refugee Relief (CRR) heeft haar (nood)hulp in de afgelopen maanden flink uitgebreid. Naast de ondersteuning van vluchtelingen op de Griekse eilanden, in Athene, Thessaloniki en Bosnië is er begin dit jaar voor het eerst een hulptransport naar Servië vertrokken. Daarnaast heeft ook de oorlog in Oekraïne een behoorlijke impact op de hoeveelheid hulpvragen die op ons af komt. Sinds het begin van de oorlog werden er al meer dan 70 hulptransporten naar Oekraïne verstuurd. Daarnaast ondersteunen we in Nederland Oekraïense vluchtelingen door het inrichten en faciliteren van een freeshop waar o.a. kleding en hygiëne-items beschikbaar zijn.

De nood in de wereld is onverminderd hoog, omstandigheden veranderen maar in alles blijft onze missie ongewijzigd: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand bieden. Om deze missie handen en voeten te blijven geven, is jouw hulp nodig en die van vele anderen. Want is er veel nodig: veel goederen om op korte termijn hulp met impact te bieden, veel geld om in te kopen waar tekorten zijn.

Word Held (op sokken)
Wat we des te meer nodig hebben zijn helden: helpende helden! Mensen die opstaan tegen het onrecht, helpende handen bieden tegen beter weten in. Mensen die invulling willen geven aan die bekende tekst uit Mattheüs 25:35: hongerige eten geven, dorstige te drinken en vreemdelingen gastvrij onthalen. Ben jij iemand dit nastreeft? Koop dan nu een set unieke CRR sokken!  Van de opbrengst van een setje sokken kunnen wij zo’n 20 paar sokken kopen om aan hen te geven die dat nodig hebben.​

Bestel nu een set van 2 paar sokken voor 10 euro! Word een HELD OP SOKKEN door hieronder jouw sokken te bestellen! De sokken worden binnen een week bij je thuisbezorgd.
 
Bestel hier!
IK STA OP EN HELP!
Mattheüs 25 vers 35
Je kunt de set sokken bestellen in maat 38-42 en 42-46
 
 
Christian Refugee Relief (advertorial) op 18-05-2022, 11:17
1 reactie
Samanthi
17-06-2022 / 09:24
Ik heb ze binnen, ze zijn erg leuk.

Meer nieuws

Win het boek 'Bijbelwijs - 52 gezinsmomenten rond Gods woord' van Werker in de Wijngaard Cees Fraanje...
6 reacties
09-05-2022
Wat ruim 17 jaar geleden begon in een boerenschuur met een paar blokhutten, is uitgegroeid tot één van de grote namen in...
geen reacties
03-05-2022
De nieuwste artikelen van Refoweb direct via Whatsapp ontvangen? Zo werkt dat:
geen reacties
29-04-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering