Het mooiste cadeau

/ Geen reacties

25-03-2020, 15:11

Op een dag deelde ik in de stad folders uit. Er kwam een moeder naar me toe die zei: ‘U doet goed werk meneer’. Ik vroeg haar: ‘Bent u christen?’ ‘Ja, dat ben ik’, antwoordde ze. Ik had een heel mooi gesprek met haar, van hart tot hart.


Ze had een dochtertje bij zich van ongeveer 7 of 8 jaar oud. Toen we uitgesproken waren vroeg de vrouw: ‘Mijn dochter is volgende week jarig, wat dacht u dat ze graag wil?’ ‘Ik zou het niet kunnen bedenken’, zei ik. ‘Boven aan haar verlanglijst staat dat ze het liefst wil dat de Heere Jezus op die dag terugkomt op de wolken van de hemel’.

Het meisje dat meeluisterde knikte. Het ontroerde moeder en mij ook. ik heb hier nog vaak aan teruggedacht! Hoelang is het geleden dat u en ik met verlangen uitzagen naar Zijn wederkomst? Of hebben we er nog nooit naar verlangd?



(Met dank aan de HHK Putten)

op 25-03-2020, 15:11
Geen reacties

Lees ook deze columns

Ben ik een sukkel omdat ik me een sukkel voel? Die vraag is een beetje een rare binnenkomer, maar al drie weken lang worstel ik erg met die vraag.
14 reacties
10-03-2020
Ik weet niet of de gemiddelde lezer dat óók heeft, maar bij sommige berichten wrijf ik mijn ogen uit en vraag ik me af: ben ík nou gek, of zijn zíj het?
3 reacties
28-02-2020
Vierduizend jaar geleden huppelden talloze dino’s en draken nog vrolijk over frisgroene vlakten en poepten ze lustig en massaal hun fosfaten in de atmosfeer (Job 40, 41, Psalmen 74/104, Jesaja 27). En...
11 reacties
14-02-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering