Ik ben heel hard van de trap gevallen. Ik kwam op mijn stuitje terecht. Toen ik ...

A. Kwakernaak / Geen reacties

28-04-2007, 00:00

Vraag

Ik ben heel hard van de trap gevallen. Ik kwam op mijn stuitje terecht. Toen ik viel was ik ongesteld (tweede dag). Nadat ik ben gevallen stopte het opeens. Na een dag ging ik weer vloeien, maar veel minder hevig dan normaal. Kan die val daar mee te maken hebben? En zo ja, moet ik er dan mee naar de dokter?


Antwoord

Ik denk dat de val zelf geen reden is dat je menstruatie plotseling is gestopt. Je ziet wel eens door een schrikreactie dat er wat kan veranderen aan je cyclus. Het feit dat je na een dag weer bent gaan vloeien, is een bewijs dat alles op dit gebied nog gewoon functioneert. Je hoeft er dus niet mee naar je huisarts en kunt het gewoon afwachten.

R. Kwakernaak

Lees meer artikelen over:

medisch
Dit artikel is beantwoord door

A. Kwakernaak

  • Geboortedatum:
    30-11-1999
  • Kerkelijke gezindte:
    Onbekend
  • Woon/standplaats:
    Moerkapelle
  • Status:
    Inactief
62 artikelen

Bijzonderheden:

huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Graag zou ik wat uitleg willen van termen die veel bij ons in de kerk gebruikt worden. Bijvoorbeeld: aan de voeten van de Heere Jezus terecht komen. Hoe moet dat? Wat ervaar je dan? Krijg je dan een v...
1 reactie
28-04-2022
Ik lees zelf de Statenvertaling. Graag wil me meer verdiepen in de achtergronden van de Bijbel. Raad u de studiebijbel van de HSV aan? Of is er iets vergelijkbaars in de SV?
Geen reacties
28-04-2016
Geachte ds. C. Harinck. Ik heb een vraag na na het lezen van het boekje van ds. Hoogerland “Om vriend en broed’ren spreek ik nu”. Het boekje heb ik met veel instemming gelezen. Mij resten wel een paar...
Geen reacties
28-04-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering