Heftig menstrueren

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

09-12-2006, 00:00

Vraag

Ik heb een heftige menstruatie. Omdat tampons gebruiken niet optimaal bij mij werkt, gebruik ik gewoon maandverband. Maar omdat ik zo heftig menstrueer, moet ik het zowat om het half uur vervangen wil ik me een beetje fris blijven voelen. Aangezien dat met mijn werk/school/studie niet lukt, is dat erg lastig. Heeft u een oplossing?


Antwoord

Als een meisje geen bloedarmoede heeft, dan valt het met het bloedverlies nog wel mee. Verder moet er toch geregeld gelegenheid zijn om naar het toilet te kunnen gaan. Ook is er sterk absorberend maandverband. Als een meisje echt heel erg hevig menstrueert en dan dus ook bloedarmoede heeft, wordt er wel eens de pil voorgeschreven omdat dan meestal het bloedverlies (sterk) afneemt.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

menstruatietampon
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Had Jezus genade van Zijn Vader nodig? Want er staat in Lukas 2:52: “En Jezus nam toe in wijsheid, en in grootte, en in genade bij God en de mensen.” Over wat voor soort genade wordt hier gesproken?
2 reacties
09-12-2013
Aan iemand uit de Gereformeerde Gemeenten. Veel mensen uit onze gemeente vaccineren zich niet. Een aantal van hen komt ook in het ziekenhuis en op de IC. Ik krijg dan heel bijzondere verhalen te horen...
Geen reacties
09-12-2021
Als je het belijdenisformulier leest zou je denken dat je eerst bekeerd moet zijn voordat je hier echt “ja” op kunt zeggen. Hoe moet ik dat zien als Hersteld Hervormd dooplid? Is het juist om zonder b...
16 reacties
09-12-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering