Voorhuid aan eikel

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

17-08-2006, 00:00

Vraag

Kan het ook dat de voorhuid aan de eikel vastzit? Ik kan de voorhuid namelijk niet over de eikel schuiven en het lijkt net of de voorhuid op een plek vast zit aan de eikel. En is het ook erg als de penis krom is tijdens een erectie? Is er dan nog een geslachtsgemeenschap mogelijk?


Antwoord

Als het goed is, moet je de voorhuid helemaal over de eikel kunnen  terugschuiven. Alleen aan de onderkant zit de voorhuid dan nog aan de eikel vast middels een klein dun weefselstrengetje (wat het frenulum word genoemd). Als je de voorhuid niet goed over de eikel kunt terugschuiven, zou ik er mee naar de huisarts gaan. Je kunt dan immers de eikel bij het douchen ook niet goed reinigen. Dat de voorhuid aan de eikel vastzit, zou ook de reden kunnen zijn dat de penis  krom trekt in erectiestand. Als de penis krom is, is er meestal wel gemeenschap mogelijk.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

penis
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Moet je eerst belijdenis gedaan hebben voordat je wilt trouwen of je je kinderen wilt laten dopen? Of is dat in iedere kerk verschillend?
Geen reacties
17-08-2005
Paulus zegt: het is 100 procent genade. Volgens mij is dat zijn eigen interpretatie. Want ik kan nergens in de vier evangeliën lezen dat Jezus dit ook zegt. Overal zegt Hij dat je op je daden en hoe j...
Geen reacties
17-08-2023
Ik woon uit nood samen met mijn vriend voor het trouwen. Is dit verkeerd in Gods ogen? Mijn vriend en ik zijn beiden autistisch en wij wonen nu samen begeleid. Dit op enkel mijn indicatie, omdat door ...
Geen reacties
17-08-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering