BZN, de band uit Volendam

J. C. Stijns / Geen reacties

26-06-2006, 00:00

Vraag

Wij hebben altijd veel popmuziek geluisterd, maar doordat we van de duistere kanten gehoord hebben, hebben we alles weggegooid. Nu hebben we nog een vraag: BZN, de band uit Volendam, hier zit volgens ons weinig verkeerds in. Is dit zo of zit hier ook een duistere kant achter?


Antwoord

Jullie geven aan al een behoorlijke schoonmaak te hebben gehouden in je muziekbibliotheek. Nu is ook BZN aan de beurt en misschien ook André Hazes of Dixieland of klassieke muziek, etc.

Jullie vragen van mij of ik de positie van de Heilige Geest wil innemen en dat kan en wil ik niet. Hij is degene die overtuigd van zonde en gerechtigheid en oordeel, Joh. 16:8. Zo goed als jullie wisten te onderscheiden wat de problemen zijn met popmuziek, zo zal dat ook werken met andere muziek, Fil. 1:6.

J. C. Stijns

Tags in dit artikel:

popmuziek
Dit artikel is beantwoord door

J. C. Stijns

  • Geboortedatum:
    24-08-1940
  • Kerkelijke gezindte:
    Evangelische Gemeente
  • Woon/standplaats:
    Purmerend
  • Status:
    Inactief
6 artikelen
J. C. Stijns

Bijzonderheden:
Muziekdeskundige

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Geeft God in Zijn Woord bijzondere betekenis aan kleuren die in de Bijbel gebruikt worden? Bijvoorbeeld: wit is rein of zwart is de dood.
Geen reacties
26-06-2019
Ik ben weduwnaar en heb nu al vier jaar een relatie met een weduwe met twee kinderen. Dat gaat perfect en we gaan dan ook over een paar maanden trouwen. Mijn vraag is nu: is het verstandig om de famil...
2 reacties
26-06-2013
Ik worstel enorm met de zekerheid van het geloof. Ik verwacht elke keer licht over het Woord, waardoor ik mag gaan geloven dat Hij ook voor mijn zonden gestorven is. Soms zit ik in een web waar ik nau...
Geen reacties
26-06-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering