BZN, de band uit Volendam

J. C. Stijns / geen reacties

26-06-2006, 00:00

Vraag

Wij hebben altijd veel popmuziek geluisterd, maar doordat we van de duistere kanten gehoord hebben, hebben we alles weggegooid. Nu hebben we nog een vraag: BZN, de band uit Volendam, hier zit volgens ons weinig verkeerds in. Is dit zo of zit hier ook een duistere kant achter?

Antwoord

Jullie geven aan al een behoorlijke schoonmaak te hebben gehouden in je muziekbibliotheek. Nu is ook BZN aan de beurt en misschien ook André Hazes of Dixieland of klassieke muziek, etc.

Jullie vragen van mij of ik de positie van de Heilige Geest wil innemen en dat kan en wil ik niet. Hij is degene die overtuigd van zonde en gerechtigheid en oordeel, Joh. 16:8. Zo goed als jullie wisten te onderscheiden wat de problemen zijn met popmuziek, zo zal dat ook werken met andere muziek, Fil. 1:6.

J. C. Stijns

J. C. Stijns

J. C. Stijns

 • Geboortedatum:
  24-08-1940
 • Kerkelijke gezindte:
  Evangelische Gemeente
 • Woon/standplaats:
  Purmerend
 • Status:
  Inactief
 • Bijzonderheden:
  Muziekdeskundige

Tags in dit artikel:

popmuziek
geen reacties

Terug in de tijd

Familie van ons deed onlangs belijdenis in een Gereformeerde Gemeente. Wij wilden daar ook graag bij zijn, dus waren we ...
57 reacties
26-06-2012
Ik ben een 18-jarige jongen die geen gelovige opvoeding heeft gehad. Zelf heb ik mij wel altijd willen bekeren. Een tijd...
1 reactie
27-06-2017
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering