Diverse pogingen tot zelfmoord gedaan

Ds. J. Driessen / geen reacties

16-05-2006, 00:00

Vraag

Wanhopig ben ik, alles is zo donker! Vorig jaar heb ik diverse pogingen tot zelfmoord gedaan. Ik werd heel erg gepest en zag het niet meer zitten. Nu ben ik bang dat ik hierdoor niet meer bekeerd kan worden. 's Nachts droom ik vaak dat ik in de hel ben en dat God me heel hard uitlacht. Het leven is zo donker voor mij. Ik weet niet meer hoe alles verder moet, ik wil niet voor eeuwig verloren gaan. Ik wil ook zo graag die echte vrede leren kennen!

Antwoord

Beste vriend/vriendin,
 
Je stelt een dringende vraag. Omdat ik helemaal niet weet wie je bent, is het moeilijk om je advies te geven. Dit weet ik zeker, dat iemand die in al zijn/haar verlorenheid naar de Heere vlucht, niét door Hem zal worden afgewezen. Integendeel!

Wel wil ik je ook dringend adviseren om contact op te nemen met je eigen predikant of ouderling en als dat wat moeilijk is met een hulpverleningsinstantie als bijv. Eleos of de Vluchtheuvel.

Gode in alles bevolen.

Ds. J. Driessen

Ds. J. Driessen

Ds. J. Driessen

 • Geboortedatum:
  25-07-1939
 • Kerkelijke gezindte:
  Gereformeerde Gemeenten
 • Woon/standplaats:
  Gravenhage
 • Status:
  Inactief
 • Bijzonderheden:
  Emeritaat

Tags in dit artikel:

suicide
geen reacties

Terug in de tijd

Vandaag ontmoette ik iemand die mij een verhaal vertelde dat mij vreemd in de oren klonk. Ze vertelde paragnostische gav...
geen reacties
16-05-2014
Mijn man is van huis uit niet ingeënt en ik wel. Nu hebben we een tijdje geleden een zoon gekregen. Wij hebben samen in ...
geen reacties
16-05-2008
Een poosje terug hoorde ik de volgende uitspraak: zonde is ten diepste Godsmoord. Kan iemand uitleggen wat dit betekent?
geen reacties
16-05-2007
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering