Veel vragen en weinig getuigenissen

Redactie Refoweb / Geen reacties

09-05-2006, 00:00

Vraag

Waarom staan er op Refoweb zo veel vragen en zo weinig getuigenissen?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Beste vragensteller,

Allereerst is dit natuurlijk een vragenrubriek en geen getuigenisrubriek. Daarnaast vrees ik dat je de vragenrubriek dan toch niet goed leest. In veel vragen lees ik tussen de regels door een grote hunkering naar de Heere en de roep om bekering. Die vragen zijn daarom een getuigenis in zichzelf. Verder zou ik je willen doorverwijzen naar de religie-onderdelen van ons forum. In met name het onderdeel “Geloofsopbouw” kun je diverse getuigenissen lezen.

Redactie Vragenrubriek

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Mailadres: vragen@refoweb.nl

Tags in dit artikel:

refoweb
Geen reacties

Terug in de tijd

Her en der staat in de Bijbel: “Zij ontdekte haar schaamte.” En: “Zij onblootte haar schaamte.” Wat wordt hier precies mee bedoeld? Gewoon dat een vrouw zich uitkleed en helemaal naakt is?
Geen reacties
09-05-2022
Hoe komt het dat je niet kunt bidden als je een delier (deze is zeer angstig) hebt en hebt niet het besef hebt om naar God te vluchten? Hoe kan dit?
Geen reacties
09-05-2023
Welke teksten staan er in de Bijbel met betrekking tot gezinsvorming? In plaats van te luisteren naar al die meningen die iedereen er over heeft, wil ik eigenlijk wel eens weten wat God er nu over zeg...
Geen reacties
09-05-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering