Tintelingen

drs. P. C. Hildering / 1 reactie

19-09-2018, 07:55

Vraag

Ik heb een medische vraag; ik heb een aantal weken last van tintelingen/prikkels in mijn linker arm/hand. Niet constant, maar wel zo vaak dat het echt hinderlijk is. Ik kan zelf niet ontdekken waar het vandaan komt. Ik kan wel gewoon zware dingen optillen. Weet u wat ik kan doen om hier van af te komen?


Antwoord

De klacht die je beschrijft is er een die geregeld door mij gezien wordt. De meest voorkomende oorzaak is carpaal tunnel syndroom. Daarnaast zijn er nog wel meer bijzondere oorzaken te vinden soms. Helaas heb je wel een dokter nodig om dit aan te tonen of uit te zoeken. Kan je helaas niets anders aanraden dan een bezoekje aan je huisarts.

Drs. P. C. Hildering

Dit artikel is beantwoord door

drs. P. C. Hildering

  • Geboortedatum:
    24-04-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
158 artikelen
drs. P. C. Hildering

Bijzonderheden:

Dokter Hildering is op 15 januari 2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
debbie98
19-09-2018 / 09:07
Het kan ook zijn dat je spieren aan het verzuren zijn. Dit heb ik namelijk zelf ook gehad. Ik heb toen magnesium met vitamine B 12. moeten slikken toen was het binnen een paar maanden een stuk minder.

Terug in de tijd

In evangelische kringen worden boeken met bijbelstudies van de Amerikaanse schrijfster Beth Moore erg gewaardeerd. Zijn deze ook aan te raden binnen reformatorische groepen?
Geen reacties
17-09-2016
Geachte ds. G. van ’t Spijker. Allereerst hartelijk dank voor het uitgebreide antwoord op mijn vraag van 22 augustus. In uw antwoord gaf u aan dat je onder de prediking moet zijn, wil je zalig word...
Geen reacties
17-09-2007
Ik heb een vraag met betrekking tot Johannes 4:42 waar staat: “En zeiden tot de vrouw: Wij geloven niet meer om uws zeggens; want wij zelven hebben Hem gehoord, en weten dat Deze waarlijk is de Christ...
Geen reacties
17-09-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering