Looking to Jesus - Ryle

Redactie Refoweb / 1 reactie

22-08-2016, 07:55

Vraag

Ik heb een korte vraag: is de preek “Looking to Jesus” van Ryle ook in het Nederlands vertaald? Ik kon deze niet vinden via het internet maar de preek maakt misschien deel uit van een boek o.i.d. dat ik niet ken. Zie hier de engelse versie.


Antwoord

We hebben wat navraag voor je gedaan, maar geen vertaling kunnen vinden. Je zou e.v. zelf je vraag nog kunnen neerleggen bij uitgeverij Den Hertog, die veel vertaalde boeken van Ryle uitgeeft, of anders bij antiquariaat De Roo.

Tags in dit artikel:

Ryle
Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2356 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Jaleco
22-08-2016 / 19:44
... of bij "Uitgeverij Om Sions Wil"... Ruth Pieterman heeft de vertaling verzorgd van het boek "Heiligmakig" van JC Ryle. Je zou kunnen vragen of ze deze preek ook wil vertalen.

Terug in de tijd

Ik heb ruim 2,5 jaar verkering met een lieve jongen. Mijn twee broers hebben ook langere tijd verkering en een daarvan is verloofd. Nu zijn we alle twee (en ik denk binnen een paar jaar ook mijn ander...
1 reactie
20-08-2019
Wij hopen binnenkort te trouwen. Mijn aanstaande vrouw is vijf jaar geleden verlaten door haar man. We mogen hertrouwen, ook in de kerk (Ger. Bond). Nu zitten we met het volgende. Tijdens het eerste h...
1 reactie
20-08-2010
Hoe is het psychisch voor een man die bijvoorbeeld 45 is en nog nooit gemeenschap met een vrouw heeft gehad? Wat kan dat psychisch voor effect hebben?
Geen reacties
20-08-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering