Vrouw van een predikant (2)

Ds. M. Baan / Geen reacties

23-05-2016, 15:41

Vraag

Deze vraag en dit antwoord met als titel 'vrouw van een predikant' vond ik op jullie website. Waarom roept de kerkenraad dit duo dan geen halt toe?


Antwoord

Waarom de kerkenraad van een dergelijk predikantenechtpaar de beide echtelieden niet tot de orde roept? Mijn eerste antwoord is: ik zou het niet weten! Mijn volgende antwoord is: en als die kerkenraad dat zou doen, zou het veel helpen? Mijn derde antwoord is: veel kerkenraden aarzelen in zulke gevallen, omdat verstoorde verhoudingen met de voorganger of met diens vrouw de gemeente bepaald niet bouwen. Mijn vierde antwoord luidt: denkt die kerkenraad er wel net zo over als de vragenstel(st)(l)er? In elk geval: kerkenraden moeten goed opletten wie ze willen beroepen!!
 
Met een hartelijke groet,
Ds. M. Baan,
Veenendaal

Lees meer artikelen over:

kerkenraad
Dit artikel is beantwoord door

Ds. M. Baan

  • Geboortedatum:
    16-02-1946
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
114 artikelen
Ds. M. Baan

Bijzonderheden:

Bekijk ook:


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik kan me niet voorstellen dat gospelliederen en opwekkingsliederen verkeerd zouden zijn. Jullie kijken naar de muziekstijl/-melodie eromheen, maar God luistert naar de tekst. De melodie is om het voo...
Geen reacties
23-05-2006
Ik zit ergens mee. Het is nou al een paar keer gebeurd dat mijn vriend een zaadlozing kreeg als we (net pas even) knuffelden. We vinden het allebei erg vervelend, vooral ook omdat mijn vriend ervaart ...
Geen reacties
23-05-2008
Mag je tijdens de seks als man en vrouw een rollenspel spelen?   Deze vraag werd ook besproken in het programma 'Pastorie online':
Geen reacties
23-05-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering