Klachten na teveel alcohol

De Hoop ggz / Geen reacties

08-10-2015, 10:08

Vraag

Het is begonnen toen ik een keer op een avond teveel alcohol had gedronken. Ik heb er nu ongeveer vier maanden last van. Het is alsof ik dingen om me heen wel waarneem, maar er niet op reageer. Heel erg afwezig. Alles gaat ook op de ‘automatische piloot.’ Als ik vanaf nu geen alcohol meer drink, gaat het dan vanzelf weg?


Antwoord

De kans is heel groot dat deze klachten dan inderdaad verdwijnen. Het is bekend dat sommige mensen bijzonder slecht tegen alcohol kunnen, ook als het gaat om gemiddeld gebruik. Als je dan stopt, verdwijnen deze verschijnselen. Als dat niet zou gebeuren, laat er dan de huisarts naar kijken. Er kan natuurlijk ook nog iets anders spelen.

Succes trouwens met het afrekenen met alcohol. Een moedige stap, maar zo waardevol. Jij bent het waard om je niet gevangen te laten nemen door welke middel dan ook.

Hartelijke groet,
Henry Valk

Lees meer artikelen over:

alcohol
Dit artikel is beantwoord door

De Hoop ggz

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Status:
    Actief
18 artikelen
De Hoop ggz

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik (vrouw) loop al enkele jaren met een probleem waar ik alleen niet uitkom. Ik hoop dat u mijn vraag kunt beantwoorden. Ik ben sinds twee jaar getrouwd met (ook) een vrouw waar ik zielsveel van hou, ...
Geen reacties
08-10-2019
Vraag: Ik ontmoet mensen die er op tegen zijn dat kinderen gesminkt worden. Dit is op basis van hun geloof. Ze kunnen niet motiveren waarom het niet mag. Kan iemand hier iets over zeggen? Ik ben erg b...
Geen reacties
08-10-2008
Kan iemand mij vertellen waarom er zoveel verschillende kerkgenootschappen zijn?
5 reacties
08-10-2012
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering