Betasten van de blote borsten

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

02-04-2004, 00:00

Vraag

Valt het betasten van de (blote) borsten van het meisje onder een kledinglaag uw inziens onder de categorie “elkaar (niet) uitkleden” (uw gouden advies)?


Antwoord

Zoals je al eerder gemerkt hebt uit antwoorden van mij, wil ik hierover niet al te zeer in details treden omdat je daar dan allerlei discussies over krijgt of dit nu nog net niet mag of al wel. Als ik zeg, dat je in ieder geval je kleren aan moet houden, dan hoop ik dat ik daarmee helder en duidelijk genoeg ben.

Tussen een zoen aan de ene kant en hebben van gemeenschap aan de andere kant, zit nog een heel traject. Ik vind het belangrijk dat een stel het daar zelf samen over heeft tot hoever men kan gaan bij het beminnen van elkaar in de verkeringstijd en dat men niet louter afgaat op een grens die door een ander, bijvoorbeeld door mij, wordt gegeven. Als je samen een bepaalde grens afspreekt, draag je daar samen ook de verantwoordelijkheid voor. Daarnaast denk ik dat voor het ene  stelletje de grens misschien toch wel wat anders ligt dan voor het andere stelletje. 

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

grenzenseksualiteit voor het huwelijk
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Het is algemeen bekend dat het Heilig Avondmaal alleen voor de ware gelovigen is. Hoe komt het dan dat Judas ook aanzat toen Jezus met Zijn discipelen het Avondmaal hield?
Geen reacties
02-04-2003
Ik ben het vertrouwen in mijn echtgenoot helemaal kwijt. Dit komt omdat hij al verschillende maanden gevoelens voor een collega heeft. Deze gevoelens zijn wederzijds. Na een hele poos gezegd te hebben...
Geen reacties
02-04-2009
Begin september 2011 heb ik jullie mijn verhaal verteld. Onze voorganger heeft mij gebeld en om vergeving gevraagd. Inmiddels is het eind maart 2012 en is dit verhaal bekend geworden. Hij heeft dit ve...
2 reacties
02-04-2012
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering