Branderige pijn tijdens het plassen

drs. P. C. Hildering / Geen reacties

27-12-2010, 09:20

Vraag

Ik heb vaak last van mijn menstruatie. Vooraf heb ik erge buikpijn, soms al twee weken van tevoren. Vlak voor de menstruatie heb ik last van hele warme vlagen en heb ik hele erge branderige pijn tijdens het plassen. Wat zou dit kunnen zijn?


Antwoord

Het is duidelijk dat er bij jou sprake is van premenstruele klachten welke blijkbaar al starten tijdens of direct na de ovulatie. Het feit dat het periodiek is en steeds in dezelfde periode terugkomt betekent dat het hormonaal opgeroepen klachten zijn. Het is dus niet iets om je zorgen over te maken, wel lastig. Voor de aanpak zijn diverse wegen bewandelbaar die echter allemaal medicamenteus van aard zijn. Wat het beste bij jou past kun je heel goed met je huisarts bespreken. Ook zijn er nog wat alternatieve mogelijkheden.

Drs. P. C. Hildering

Tags in dit artikel:

menstruatieplas(sen)
Dit artikel is beantwoord door

drs. P. C. Hildering

  • Geboortedatum:
    24-04-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
158 artikelen
drs. P. C. Hildering

Bijzonderheden:

Dokter Hildering is op 15 januari 2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

In 1 Kronieken 21:1 wordt iets gezegd door de satan. Terwijl ik eerder las, in 2 Samuel 24:1 dat de Heere dit juist deed. Zou ik hier uitleg over mogen krijgen?
Geen reacties
27-12-2005
Ik heb een hele tijd geleefd zonder God en gebod, zoals dat heet. Ik heb met meerdere mannen geslachtsgemeenschap gehad. Daarna heeft de Heere mijn hele leven veranderd en ik mag nu geloven dat mijn z...
Geen reacties
27-12-2005
Wij zijn een jong stel en een paar jaar getrouwd. Wij houden zielsveel van elkaar en over het algemeen zouden we ons huwelijk ook een dikke voldoende geven. Echter lopen wij op het gebied van ons seks...
1 reactie
27-12-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering