Vlinders van andere jongens

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

19-01-2004, 00:00

Vraag

Sinds ruim een jaar heb ik verkering met een hele lieve jongen en het gaat heel goed tussen ons. Maar soms kom ik andere jongens tegen waar ik ook vlinders van in mijn buik krijg. Kunt u aangeven hoe ik hier het beste mee om kan gaan?


Antwoord

Als je veel van je vriend houdt, wil dat helemaal niet zeggen dat je dus andere jongens helemaal niet meer aardig zou mogen vinden. Ieder mens heeft minder leuke eigenschappen en het kan zijn dat een ander die eigenschappen juist wel heeft die je bij je vriend een beetje mist.

Toch is het zo dat je op een gegeven moment een keuze hebt gemaakt voor je huidige vriend en daar moet je dan ook echt achter willen blijven staan. Een verliefdheid(je) kun je voeden of afbouwen. Dus in zo'n situatie moet je tegen jezelf zeggen: "Die ander is heel aardig, maar ik laat daar m'n verliefdheidsgevoelens verder niet op los, want ik heb zelf een hele lieve vriend en daar richt ik mij op".

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Hoe kunnen existentiële twijfels te maken hebben met angst voor binding ten opzichte van kerk/geloof?
Geen reacties
19-01-2007
Ik weet dat ik niet zelf tot God kan komen, maar wat moet ik toch doen? Ik weet het echt niet meer... God heeft mij een paar jaar geleden stil gezet, net voor ons huwelijk. Wat ik toen alleen maar kon...
3 reacties
19-01-2017
Is het voor een christen in orde om het spel Calico te spelen? Calico is een lieflijk vormgegeven spel waarbij het hoofddoel is om een kattencafé te runnen. Het is een open wereld spel waar je opdra...
1 reactie
19-01-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering