Verwijsbrief arts bij psychische hulp

Eleos / 1 reactie

10-12-2009, 10:45

Vraag

Is het mogelijk om zonder verwijsbrief van een arts psychische hulp bij Eleos te krijgen? Ik heb bij een onchristelijke instantie hulp gehad, maar ik kon er niet heel veel mee omdat mijn problemen betrekking hebben op psyche en geloof.


Antwoord

Bij Eleos is het voor de hulpverlening altijd een verwijzing nodig van een huisarts, of een andere verwijzer. Zie voor informatie hierover ook de website.

Als de persoon die deze vraag stelt, nog bij de instelling is waar hij/zij nu hulp krijgt, kan hij ook vragen aan de behandelaar of deze hem doorverwijst.

Met vriendelijke groet,
Aartje Dekker

Lees meer artikelen over:

psychologie
Dit artikel is beantwoord door

Eleos

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Nieuwegein
  • Status:
    Actief
112 artikelen
Eleos

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
pannenkoek
10-12-2009 / 16:54
wij hadden zorgen met onze 11-jarige zoon, ook op geloofsgebied, en zijn direct naar Eleos gegaan, een andere instantie zou zeggen 'vind je het gek dat hij in de knoop zit.....' die hebben weinig of niks met het geloof.
Er is idd een verwijs brief nodig. Als je klaar bent en binnen een half jaar weer hulp nodig hebt kun je er wel zo heen.

Terug in de tijd

Ik heb een vraag over het huwelijk. Waarom is het huwelijk, wat m.i. zo heilig en vast is, een weerspiegeling van Gods trouw en liefde, geen sacrament in protestantse kring? In mijn ogen is het verbon...
Geen reacties
10-12-2008
In een ziekenhuis is bloed van mij afgenomen om getest te worden voor allerlei ziekten. Ook zat er toen in dat bloed Borrelia IgG. Door omstandigheden is verder onderzoek toen afgelast. Nu heb ik info...
2 reacties
10-12-2013
Ik ben een vrouw van 41 en moeder van vier kinderen. Ik heb altijd een regelmatige menstruatiecyclus gehad. De laatste maanden merk ik dat de menstruatie begint met 26 dagen, waarbij ik een klein beet...
3 reacties
10-12-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering