Is het zonde als ik samen met mijn vriend fantaseer over seks als we getrouwd zi...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

04-09-2008, 00:00

Vraag

Is het zonde als ik samen met mijn vriend fantaseer over seks als we getrouwd zijn? Dat wil zeggen: Samen bedenken wat we zouden doen en er samen opgewonden van worden?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Dat is helemaal niet verkeerd. Je verlangt er toch samen naar en dan mag je daar ook samen over fantaseren. Als je samen verkering hebt, dan mag je over alles wat bij het huwelijk hoort fantaseren, uiteraard wel op een goede manier.

Alie Hoek-van Kooten

Alie Hoek - van kooten

Alie Hoek - van kooten

Tags in dit artikel:

seksualiteit voor het huwelijk
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik geloof echt dat de Bijbel waar is, maar ondanks al mijn bidden en zoeken ervaar ik God niet persoonlijk. Hoe kan ik mijn hart geven aan Iemand die ik niet ervaar?
Geen reacties
04-09-2004
Ik ben een jongvolwassen man en pas getrouwd. Ik ben Christelijk Gereformeerd opgevoed en dus als kind gedoopt. Ik heb mijn leven lang geleefd naar de begeerte van mijn hart... Enz. enz.
Geen reacties
04-09-2015
Aan José de Jongh. Ik heb inmiddels, binnen een periode van 5 jaar, (met een zwangerschap waarin ik het ook 2/3 keer had) al een heel aantal keer een vaginale schimmelinfectie gehad. Waarschijnlijk be...
3 reacties
04-09-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering