Medicijn voor de regelmatigheid van menstruatie

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

21-08-2003, 00:00

Vraag

Ik ben nu al zo'n zes jaar ongesteld, maar het lijkt met de keer onregelmatiger te worden! Soms zit er bijna twee maanden tussen... Dat is erg vervelend, je kunt nooit precies verwachten wanneer het komt. Is er een medicijn (behalve de pil) dat helpt voor de regelmatigheid van de menstruatie? Dit is gewoon erg vervelend en wordt alsmaar vervelender!


Antwoord

Op zich is het medisch gezien niet erg als een meisje onregelmatig menstrueert, het is wel lastig omdat het je op de meest onverwachtse momenten kan overvallen. De pil is aanvankelijk ontwikkeld voor onregelmatige menstruaties en had toen als bijwerking dat je ook niet zwanger kunt worden. Later is die bijwerking de hoofdwerking geworden. Maar de pil wordt ook nog steeds tegen onregelmatige menstruaties gebruikt. Op een andere manier is dat niet te herstellen, omdat het alles te maken heeft met de hormoonhuishouding van je lichaam.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

menstruatie
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Mag je omgaan met mensen die aan occultisme doen? Ik zelf wil er (met occultisme) totaal niks mee te maken hebben, heb ze dit ook al uitgelegd en hoe de Bijbel daar over spreekt, maar wil jullie toch ...
Geen reacties
21-08-2019
Mijn vraag is eigenlijk niet echt een vraag. Ik wil graag bekeerd worden maar ik kan het niet. Het lijkt wel alsof de Heilige Geest Zich verborgen houdt als ik de Bijbel lees. Verstandelijk begrijp ik...
Geen reacties
21-08-2004
N.a.v. een voorgaande vraag. Maar is schuld dan toch een vereiste? Verstandelijk weet ik dat wel, maar te voelen is vers twee.
Geen reacties
21-08-2004
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering