Van Kooten breidt uit: van boerenschuur tot internationaal bedrijf

Van Kooten Tuin & Buiten Leven (advertorial) / Geen reacties

03-05-2022, 11:10

Wat ruim 17 jaar geleden begon in een boerenschuur met een paar blokhutten, is uitgegroeid tot één van de grote namen in de wereld van tuinverblijven. Inmiddels staat de teller op maar liefst negen showrooms, en als het aan het Van Kooten-team ligt, blijft het daar niet bij! Het geheim achter dit succes? Directielid Hanneke van Kooten weet het wel: “Wij hebben de afgelopen jaren allesbehalve stil gestaan, en hebben keihard gewerkt. In de eerste plaats door er altijd te zijn voor onze klanten en goed naar hen te luisteren.”

 

 


 

Om deze oude én nieuwe klanten nog beter te bereiken, is er onlangs een prachtige vestiging geopend in Waarschoot. Na de eerste Belgische vestiging in Wommelgem is Van Kooten Tuin & Buiten Leven nu echt klaar om al onze zuiderburen van de mooiste blokhutten, veranda’s en tuinkamers te voorzien. We kunnen dus met recht spreken van een internationaal bedrijf! In deze nieuwe showroom vindt u werkelijk alles op het gebied van buitenleven: van robuuste blokhutten en tuinkamers tot luxe douglas buitenverblijven en aluminium veranda’s. Daarnaast kent de winkel een breed assortiment aan accessoires, zodat u uw tuin en tuinverblijf helemaal volgens de laatste trends kunt decoreren. Uiteraard staan ook in Waarschoot de ervaren verkoopadviseurs van Van Kooten klaar, om u van het beste tuinadvies te voorzien.

 

 

Als snel groeiend bedrijf merkt Van Kooten Tuin & Buiten Leven dat steeds meer klanten kiezen voor het investeren in hun eigen leefomgeving, met name in deze roerige tijden. Dankzij de constant groeiende catalogus kunt u hier dan ook terecht voor een zeer gevarieerd aanbod tuinverblijven. Bijvoorbeeld voor een tuinkamer om de alledaagse stress even te vergeten, of een compacte blokhut om waardevolle spullen op te bergen. Maar ook een stijlvolle veranda of een mantelzorgwoning behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk biedt het bedrijf altijd een passende oplossing, en worden uw tuinwensen binnen een mum van tijd werkelijkheid.

 

 

Nieuwsgierig geworden naar Van Kooten en haar producten? Breng dan eens een bezoek aan de showroom in Waarschoot, of een van onze andere vestigingen. Er is altijd wel een Van Kooten bij u in de buurt! Alle winkels zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zondag is Van Kooten gesloten.

Meer info vindt u op www.vankootentuinenbuitenleven.nl.

 

Van Kooten Tuin & Buiten Leven (advertorial) op 03-05-2022, 11:10
Geen reacties

Meer nieuws

Na 2 coronajaren zonder Paasappel was het maandag 18 april eindelijk weer zo ver. In de Zuiderkerk (HHG) te Ede werd weer een Paasappel georganiseerd.
Geen reacties
09-04-2022
Refoweb is van start gegaan met een nieuwe serie (de derde inmiddels) van 'Pastorie online', de radioversie van de vragenrubriek. De uitzendingen kun je iedere zaterdagavond van 21-22 uur beluisteren ...
Geen reacties
31-03-2022
Op initiatief van ds. A. Simons van de hervormde gemeente Valburg-Homoet vangt de kerkelijke gemeente komende week enkele tientallen Oekraïnse vluchtelingen op voor onbepaalde tijd. De vrouwen en kind...
1 reactie
04-03-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering