Radioprogramma Refoweb: 'Pastorie online' [kijk terug]

Refoweb / geen reacties

12-04-2021, 14:38

Iedere zaterdagavond van 21-22 uur kun je luisteren naar 'Pastorie online', een programma van Refoweb op de Reformatorische Omroep, waarin levensvragen uit de vragenrubriek worden besproken rond één thema.

Op 1 mei, aflevering 6, besprak dominee C. Budding enkele van zijn antwoorden uit de vragenrubriek over 'Jongeren, maatschappij en media'.

Live beluisteren kan via reformatorischeomroep.nl (RO Radio 1). 

Aflevering 1 was Jan van Dooijeweert te gast en werd er gesproken over het thema 'Geloof en bekering'. De evangelist uit Waddinxveen is al vanaf 2005 actief als panellid en leverde inmiddels 238 antwoorden af op vragen van bezoekers. De uitzending is hieronder nog eens te bekijken:
 


 

In aflevering 2 besprak dominee Simons enkele van zijn antwoorden uit de vragenrubriek met het thema 'Levendmaking'. (Terugluisteren kan via de RO). De predikant uit Montfoort produceerde reeds 139 antwoorden voor de vragenrubriek. De eerste was in april 2006.

 

Dominee Korving was te gast in deel 3 van Pastorie online. Het ging ditmaal over 'Verbond en doop'. (Terugluisteren kan via de RO). De predikant, goed voor 169 antwoorden op de site, is over een aantal weken wederom te horen maar dan met het onderwerp 'Verbond en avondmaal'

 

Meneer Hoekman (65 antwoorden in de vragenrubriek sinds media 2014) was ruim 40 jaar ouderling in de Gereformeerde Gemeente. Hij ging in aflevering 4 dieper in op het onderwerp 'Geloof en geloofszekerheid'. De uitzending is hieronder terug te kijken:

 

 

Aflevering 5 ging over 'Geloof en psyche' met dominee Roos. De emeritus-predikant uit de CGK is sinds 2017 verbonden aan de vragenrubriek en schreef daar 34 reacties op bezoekers.

 

 

'Jongeren, maatschappij en media' stond centraal tijdens het programma met dominee C. Budding. De PKN-predikant is al vanaf 2018 actief als panellid en leverde inmiddels 14 antwoorden af op vragen van bezoekers. In deze uitzending behandelden we er 3 van:

 

 

Live luisteren kan via reformatorischeomroep.nl (RO Radio 1). Terugluisteren kan als donateur. Word dus nu lid van de RO.

Tags in dit artikel:

refoweb
Refoweb op 12-04-2021, 14:38
geen reacties

Meer nieuws

Soms zit het tegen. Vervolgde christenen weten wat dat is. Juist in deze situaties ontdekken ze steeds weer iets bijzond...
geen reacties
31-03-2021
Zo ongekend groot als de stroom online christelijke (orgel)muziek was in het achterliggende coronajaar, zo stil bleef he...
geen reacties
26-02-2021
“We waren er in het begin niet zo blij mee dat dit filmpje via sociale media werd verspreid, maar inmiddels merken we da...
1 reactie
04-01-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering