Refoweb slaat vleugels uit

Refoweb / Geen reacties

06-01-2021, 11:22

Refoweb slaat z’n vleugels uit. Nou ja, ééntje dan. Maar er zit wel flink muziek in. En onze eigen pianist Hendrik Jan van der Heiden haalt dat er uit. Inmiddels staan alle 18 bewerkingen van de mooiste christelijke liederen online op YouTube.


Waarom plaatst Refoweb nu ook muziekvideo’s? Het past ons inziens bij de doelstelling van Refoweb om jongeren uit onze achterban virtueel bij elkaar te brengen en de boodschap van Gods barmhartigheid in Christus te verkondigen. En dat kan zeker ook door middel van muziek. Daarom zijn er ook ondertitels van de liedtekst toegevoegd. Bovendien... het imponerende pianospel van Hendrik Jan, de maker van inmiddels dertien CD’s voor piano en orgel, gunnen we jullie allemaal.

De Apeldoornse musicus (1978) is opgeleid door nationaal bekende organisten (o.a. Klaas Jan Mulder) en pianisten. Hij componeert zelf, maar minstens zo indrukwekkend zijn z’n bewerkingen van bekende christelijke en klassieke muziekstukken. En natuurlijk niet te vergeten zijn improvisaties.  

De muziekvideos van Refoweb zijn professioneel opgenomen op een klassieke vleugel van Steinway & sons in de schitterende en sfeervolle kapel van het voormalige klooster Het Cenakel in Tilburg. Regelmatig worden daar (buiten coronatijd) muziekconcerten gehouden.

Via de playlist kun je alles in één keer achter elkaar afspelen. Hieronder zie je alle video's apart op een rij. Veel kijk- en luisterplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer artikelen over:

gospelliederenmuziek
Refoweb op 06-01-2021, 11:22
Geen reacties

Meer nieuws

“We waren er in het begin niet zo blij mee dat dit filmpje via sociale media werd verspreid, maar inmiddels merken we dat niet een mens, maar God hiervan de eer heeft gekregen.” Aan het woord is An...
1 reactie
04-01-2021
Bijna 10 miljoen bekeken pagina's werden er op Refoweb.nl  genoteerd in 2020, lieten we eerder in het jaaroverzicht weten. Hieronder vind je de artikelen die daar uitsprongen. Van de virale 'Lofzang v...
Geen reacties
01-01-2021
835 vragen en antwoorden werden er in 2020 online gepubliceerd. En vele, vele (al eerder beantwoorde) vragen handelden we via mail, Whatsapp en sociale media af. 119 panelleden leverden dit jaar hun...
Geen reacties
31-12-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering