Complotpandemie

Kruipolie / 1 reactie

22-01-2021, 08:05

UFO’s bestaan en bezoeken regelmatig onze planeet. Een wetenschapper van de Technische Universiteit in Delft kon in 2018 zijn biezenmandje pakken toen hij dat met grote stelligheid doceerde. Goed, hij jongleerde weliswaar nog met wat andere complotten, maar dit was voor de gerenommeerde onderwijsinstelling toch de bekende druppel om de doctor in de lucht- en ruimtevaarttechniek fluks richting Uranus te lanceren.

ADVERTORIAL

Familiedagen - 17, 18 & 19 oktober

Familiedagen 2023 in Evenementenhal Gorinchem belooft een geweldige ervaring te worden voor gezinnen in de herfstvakantie. We hebben een indrukwekkend programma samengesteld, vol met leuke en educatieve activiteiten voor alle leeftijden.

Meer informatie...

Familiedagen - 17, 18 & 19 oktober

De man bevindt zich in een lange rij aan geflipte geleerden. Een arts uit het Limburgse Maasbree beweerde kort geleden in een live tv-interview dat er geen covid-patiënten op de ic-afdelingen van ziekenhuizen liggen. Er schijnt zelfs een Artsenteam Viruswaarheid te zijn dat waarschuwt tegen de bizarre bijwerkingen van vaccins tegen corona.

Samengevat: de mensheid zou door Bill, Steve en Elon massaal gereset worden tot gehoorzame volgelingen van Microsoft, Apple en Tesla. Wie bovendien het spuitje met de handige microchip weigert wacht een geheel verzorgd verblijf in een Duits interneringsresort. All inclusive. Beelden van antivaxers achter prikkeldraad worden massaal gedeeld op sociale media.

Zelfs goedgelovigen van het met uitsterven bedreigde reformatorische volksdeel en andere zeldzame relisoorten doen er naar hartelust aan mee. Wie in zee durft te gaan met Pfizer of Moderna behoort tot satans trouwe trawanten en krijgt 666, of daaromtrent, pandemieën en andere ernstige ziekten over zich uitgestort. Amateurprofeten met een teveel aan vrije tijd knutselen naar hartelust aan de meest wonderlijke combinaties van bijbel- en wappieteksten.

Maar ik neem niemand iets kwalijk. In een nog niet eens zo ver verleden was ook ik overtuigd van het werkelijk bestaan der goedheiligman en zijn stuiterende knechten. Erger nog, ik vreesde het sluwe zandmannetje, Bor de boze wolf, Paulus de zalvende boskabouter en Eucalypta de pregnante heks. Die laatste werd overigens later mijn schoonmoeder. En nog steeds breekt het angstzweet mij uit als ik stoffer en blik uit een onverlichte bezemkast moet pakken of zeven geitjes in een wei zie dartelen.

De beste remedie tegen corona en al die onzinverhalen is -zegt men- veel frisse buitenlucht (vergeet de huurhond niet), vers fruit en voldoende vitamine D. Maar dat zal ook wel een fabeltje zijn.

Kruipolie op 22-01-2021, 08:05
1 reactie
Lock
29-01-2021 / 20:17
Ik verwachte bij het gedeelte ''remedie'' nog iets goeds in het artikel, maar het bleek een loos stukje poging tot vermaak..

Lees ook deze columns

Een zendeling die bewogen was met het heil van zijn naaste en die zich gedrongen voelde om naar de binnenlanden van Afrika te gaan, ging naar Afrika en kwam bij een dorp. Helaas beheerste hij de taal ...
Geen reacties
06-10-2020
Het volgende waar gebeurde verhaal speelde zich af half de 19e eeuw in Londen. De bekende predikant Charles Haddon Spurgeon was er in die tijd predikant.
3 reacties
28-08-2020
Ik ben een witte man. Dol op blanke vla, negerzoenen, moorkoppen en Afrikaantjes. Dus een foute witte man. Vreselijk fout zelfs volgens het nieuwe normaal dat mij via de media wordt opgedrongen en aan...
143 reacties
03-07-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering