Vraag niet online publiceren

Redactie Refoweb / Geen reacties

06-03-2007, 00:00

Vraag

Als je een vraag wilt stellen en je wilt niet dat het in de vragenrubriek komt, hoe gaat dat dan? Moet je dan je emailadres er bij geven? Of kan dat niet?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Beste vraagsteller,

Helaas ontbreekt ons de tijd om vragen persoonlijk te beantwoorden. Bovendien voorkomen we met het online zetten van de antwoorden dat dezelfde vragen ontelbare keren gesteld worden. Voor onze panelleden is het ook vervelend om steeds weer dezelfde antwoorden te moeten geven. Daarnaast weten we uit ervaring dat ook meelezers vaak geholpen worden met een antwoord.

Je kunt een vraag zodanig anoniem stellen dat herkenning vrijwel altijd voorkomen wordt. Veel vraagstellers denken vaak dat zij de enige zijn met een bepaald probleem. Na zes jaar vragenrubriek kunnen wij je verzekeren dat dit beslist niet het geval is.

Alleen als er sprake is van direct levensgevaar worden vragen persoonlijk beantwoord. Het is dan wel verstandig om je emailadres te vermelden.

Hartelijke groet,
Redactie Vragenrubriek

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Mailadres: vragen@refoweb.nl

Tags in dit artikel:

refoweb
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik zit met een onderwerp, namelijk verhoring van het gebed. Nu weet ik dat zoiets niet het meest gemakkelijke onderwerp voor een predikant is, maar misschien dat u mij toch kunt helpen met enkele geda...
Geen reacties
06-03-2005
Tijdens mijn werk als onderwijsassistent op een basisschool lazen we een tekst over eenhoorns. Een van de meiden van de groep zei dat haar moeder haar verteld had dat Jezus op een eenhoorn zit in de h...
Geen reacties
06-03-2019
Geachte dominee Pieters. U hebt in het verleden wel eens een lezing gehouden over de “beloften”. Toen had u het over “rechthebbende mensen”. Daar wilde ik wat over vragen. Stel een bedelaar zit aan...
Geen reacties
06-03-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering