Sms’en op zondag

M. Boer / Geen reacties

15-02-2007, 00:00

Vraag

 Wat vindt u van sms’en op zondag?


Antwoord

Beste vrager,
 
Ik zou wensen dat je vraag was: Mag je doordeweeks ook bezig zijn met Godsdienst? De Heere heeft recht op ons hele leven, elke minuut. Is één dag misschien al te veel? Wat vindt je van bellen op zondag? Ik houd zelf altijd de regel aan: alleen als het echt nodig is.

Wat belangrijk is: waar is de zondag voor bedoeld. Het is een dag die God ons gaf om rust te hebben. En dan niet alleen om uit te rusten, maar om te rusten van alles wat ons door de week bezet en om rust te hebben om de Heere te zoeken.
 
Ik vermoed dat je doordeweeks veel sms't... zou je daarvan dan niet één dag rusten en aandacht hebben voor echt belangrijke zaken?
 
M. Boer

Lees meer artikelen over:

zondag
Dit artikel is beantwoord door

M. Boer

  • Geboortedatum:
    22-02-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Gereformeerde Gemeenten
  • Woon/standplaats:
    Ugchelen
  • Status:
    Inactief
9 artikelen
M. Boer

Bijzonderheden:
Docent Tekenen/Kunstvakken/Geschiedenis

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Komende zondag wordt er weer bij ons in de gemeente het Avondmaal gevierd. Ik heb bijna vier jaar geleden belijdenis gedaan binnen deze gemeente en sindsdien ook het Avondmaal gevierd. Toch is er voor...
Geen reacties
15-02-2016
Ik heb  verkering met een meisje van de kerk die al een kind heeft van iemand anders die niet kerkelijk is. Ze komen ook nooit meer bij elkaar. Mag ik met dit meisje trouwen?
Geen reacties
15-02-2022
Graag zou ik willen weten waarom er GBS-diensten worden gehouden. Het is voor mij altijd een erg vreemd fenomeen geweest. Waarom zijn er bijvoorbeeld geen Jongbloed-diensten? Of welke uitgever er ook ...
Geen reacties
15-02-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering