Ik vind een jongen heel erg leuk, maar hoe kan ik er achter komen dat hij mij oo...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

07-11-2006, 00:00

Vraag

Ik vind een jongen heel erg leuk, maar hoe kan ik er achter komen dat hij mij ook leuk vindt? Ik durf niet naar hem toe te gaan. Kunt u me helpen?


Antwoord

Ja om daar achter te komen, zul je er hoe dan ook toch eens over moeten communiceren. Daar zit gewoon helemaal niets anders op. Alleen door er over te praten, te schrijven of iets dergelijks kom je het te weten. Andere mogelijkheden zijn er niet. Het is wel belangrijk om dat natuurlijk voorzichtig op te bouwen en niet meteen met de deur in huis te vallen. Je kunt hem toch naar aanleiding van iets een kaartje sturen en kijken hoe hij daarop reageert. Zo kun je dan iedere keer weer een stapje verder gaan totdat het feit zelf echt besproken kan worden. Veel succes ermee.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Als lid van de Christelijke Gereformeerde Kerken was ik onlangs getuige van een doopdienst in de Gereformeerde Gemeenten. Er werd in deze dienst (dooptoespraak) nadruk gelegd op de tweeverbondenleer. ...
Geen reacties
07-11-2013
De Heere Jezus zegt in Mattheus 24 dat er van de tempel niet één steen op de andere gelaten zal worden. Maar de Klaagmuur is toch een stukje van de tempel?
3 reacties
07-11-2014
In seculiere media wordt vaak een bepaald beeld geschetst van het moderne Israël. Het beeld wat men schept is vaak iets als: Eerst woonden daar de Palestijnen en die zijn toen door de Joden vermoord, ...
Geen reacties
07-11-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering